reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochane trzymam mocno kciuki za transfery niech kropki zostana na kolejne 8 miesiecy a pozniej ciesza rodzicow rozowa pupa :)
Za wizyty tez oczywiscie kciuki zacisniete

Hej dziewuszki:-) trochę się opuściłam w czytaniu na bieżąco wszystkich postów....:-(
Oczekuje @ która powinna się pojawić już wczoraj.
6 września byłam na wizycie (miesiąc po punkcji). Na wizycie rozmawialiśmy na temat przyszłego kriotransferu. Pobrany miałam materiał bakteriologiczny z pochwy ponieważ jest ważny tylko miesiąc a po drugie po odstawieniu leków miałam śluz koloru żółtego, bez żadnych dolegliwości (pieczenia, swędzenia). Od pierwszego dnia @ miałam zacząć zażywać leki. No ale jak @ nie było tak jej niema ;-(
Z wymazu wyszła bakteria, która ponoć nie jest groźna, doradzono mi o wykupienie sobie tabletek "Lactovaginal". Wstawić się miałam na wizytę między 6-7 dc.
Mąż się denerwuje, że @ jeszcze nie ma i kazał mi odstawić Lactovaginal bo może być to przyczyna braku @, ale czy to realne?
@ czekam na Ciebie :-)

Mi nie wiedzieć czemu @ też się samoistnie przesunela z 29 dni na 34. I tak mam już od kilku cykli. Podejrzewam, że tak już chyba zostanie i muszę się przyzwyczaić :(. Ale czasami też jest tak z powodu np. stresu. Lactovaginal nie powoduje raczej takich zmian

@pixi-Dixi @Featherlight Dziewczyny kciuki z całych sił. Dziś na pewno zacznie się przygoda Waszego życia pt. 'Macierzyństwo'
@Meg pozytywnych wieści [emoji4][emoji4]

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry