reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochane trzymam mocno kciuki za transfery niech kropki zostana na kolejne 8 miesiecy a pozniej ciesza rodzicow rozowa pupa :)
Za wizyty tez oczywiscie kciuki zacisniete

Hej dziewuszki:-) trochę się opuściłam w czytaniu na bieżąco wszystkich postów....:-(
Oczekuje @ która powinna się pojawić już wczoraj.
6 września byłam na wizycie (miesiąc po punkcji). Na wizycie rozmawialiśmy na temat przyszłego kriotransferu. Pobrany miałam materiał bakteriologiczny z pochwy ponieważ jest ważny tylko miesiąc a po drugie po odstawieniu leków miałam śluz koloru żółtego, bez żadnych dolegliwości (pieczenia, swędzenia). Od pierwszego dnia @ miałam zacząć zażywać leki. No ale jak @ nie było tak jej niema ;-(
Z wymazu wyszła bakteria, która ponoć nie jest groźna, doradzono mi o wykupienie sobie tabletek "Lactovaginal". Wstawić się miałam na wizytę między 6-7 dc.
Mąż się denerwuje, że @ jeszcze nie ma i kazał mi odstawić Lactovaginal bo może być to przyczyna braku @, ale czy to realne?
@ czekam na Ciebie :-)

Mi nie wiedzieć czemu @ też się samoistnie przesunela z 29 dni na 34. I tak mam już od kilku cykli. Podejrzewam, że tak już chyba zostanie i muszę się przyzwyczaić :(. Ale czasami też jest tak z powodu np. stresu. Lactovaginal nie powoduje raczej takich zmian

@pixi-Dixi @Featherlight Dziewczyny kciuki z całych sił. Dziś na pewno zacznie się przygoda Waszego życia pt. 'Macierzyństwo'
@Meg pozytywnych wieści [emoji4][emoji4]

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry