reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Haha tego z biedro za pinc zlote, kup kednego zaoszczedzisz dodatkowe pinc zlote a leb i tak bedzie bolal jak po dwoch :laugh2:
Mówisz? Aj ja chyba w alkoholizm popadne,ale za Wasze sukcesy warto pić!
a wiecie co jest najlepsze?
Przyzwyczaiłam się do wina wytrawnego, którego dotychczas wręcz nienawidziłam... wczoraj jak mi m kupił pół słodkie to nie dałam rady go wypić :p

reklama
Mam odstawić leki brałam tylko prolutex w zastrzykach ... jutro mam się dowiedzieć czy coś zamrozili... jestem załamana... mam dość wszystkiego.. jeżeli by się zadziało jak wtedy miałam ten ból 13wrzesnia to dziś by coś pokazało.. wynik jest taki jaki jest i nic nie poradze.. dziś już nie wezmę tego zastrzyku.. czekam na ta jebana @
Tulę cię mocno... To jest niesprawiedliwe. Powinno się wszystkim udać, im wcześniej tym lepiej!!!

A możesz przypomniec co u Was było przyczyną i który transfer?
Wydaje mi się,że lekarze wiedzą co robią, i masz tyle leków ile potrzeba. Jednak ja też to czułam co Ty... teraz jak byłam lekami obstawiona to niestety nie doszło do transferu :-(
1 transfer .. niepłodność idiopatyczna.. miałam 2 IUI też się nie udaly.. :( nie okazywalam tego ale miałam chyba aż za duża nadzieję na powodzenie ..

A lepiej jest na sztucznym czy na naturalnym cyklu ?? Czy lekarz decyduje czy mamy coś do powiedzenia ? Pęcherzyki pękają.. No ja nie wiem co jest:(

Mówisz? Aj ja chyba w alkoholizm popadne,ale za Wasze sukcesy warto pić!
a wiecie co jest najlepsze?
Przyzwyczaiłam się do wina wytrawnego, którego dotychczas wręcz nienawidziłam... wczoraj jak mi m kupił pół słodkie to nie dałam rady go wypić :p
Ja juz tu nieraz mowilam ze smak to kwestia przyzwyczajenia:) mam dokladnie to co ty - dawniej tylko biale i polslodkie a teraz tylko wytrawne, ale kolor juz niewazny:) byle jakies hiszpanskie albo jesli biale to ze szczepy chardonnay - szampanowe:)

reklama
Do góry