reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jak ja nie lubię stać w miejscu...nic nie robić...
Motam się jak g....w przeręblu.
Już się niby nastawiam na in vitro,już z M obgadane skąd kasa i inne kwestie a ja znów zaczynam rozkminiać...może zrobię tą laparoskopię. Sprawdzę czy drugi jajowód jest sprawny (a może jakimś cudem oba są sprawne...albo oba złe...)
Jak się okaże że są s...to już wyjścia nie będzie. A jak działają to może warto jeszcze dac sobie pół roku i spróbować iui?
Skołowana jestem.
A do wizyty jeszcze miesiąc...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Laparoskopia obniza amh
To normalne ze tak sie motasz z myslami kazda z nas to miala na to trzeba czasu duzo rozmow. Ale wierze ze podejmiesz wlasciwa decyzje

A ja po crio mam brac tylko crinone i dalej estradiol, to dupa z tego bedzie? Jak krew jest gesta to nie dotrze do maluszka jak crio sie uda. No teraz to na serio zaczynam byc przerazona tym wszystkim. Ach..
tez tak nie mozna myslec,setki kobiet sa w ciazy po crio i bez heparyny.Przewaznie laczy sie to z problemami immunologicznymi i wiekszym ryzykiem poronienia .

A to fajnie [emoji4] Ja w uk mieszkam i zawsze wanilie kupowalam w lidlu bardzej boje sie o ten anyz. Pomaranczy mam w domu nadmiar a ze słodkie sa a twarda blonke maja to wkroje wiecej[emoji4]
Ja te przyprawy za pierwszyn razem kupowalam na allehro ale bylo nas dużo do tego bo chyba na 20 porcji kupowalam wiec sie oplacalo a teraz kupuje w sklepach co maja takie przyprawy na wage czyli jakies sklepy z herbatami i kawami na wage i wychodzi taniej jak ns allegro ake to w Polsce. Najwyzej jak bedziesz w Polsce to sobie kupisz przyprawy i w donu zrobisz.naprawde jest to rewelacyjne

Ja z lasek wanilii robie cukier waniliowy swietny do kawy i ciast. Na pare tyg wklada sie 2 laski wanilii rozciete do sloiczka z cukrem mialkim (tym do pieczenia, jest drobniejszy) i codziennie miesza sie bo cukier wilgoci nabiera.
Tez kiedyś zrobilam ale nie mieszalam i mi sie bryla zrobiła ale mialam.chyba zla wanilie bo jak robilam adwokat to dalam ten cukier i pierwszy raz mi wyszedl do d..y a uwielbiam lody waniliowe z bananem, rodzynkami i swojskim.adwokatem-takim bardziej sosem bo malo daje alkoholu

reklama
Dziewczyny, czy ivf jest wskazaniem do cesarki? Macie wiedzę na ten temat?

[emoji127] 28.10.2017
Tak moze byc wskazaniem wedlug PTG a tym bardziej przy blizniakach to juz jest wskazanie na cesarke bo w trakcie porodu moze zdarzyc sie tak ze mimo wszystko jedno dziecko urodzisz normalnie a drugie sie obroci i i tak skonczy sie cc.
A co w Wojewodzkim nie chca ci zrobic cc:errr:
Powiedz ze masz do tego prawo bo masz w brzuchu blizniaki i nie chcesz ryzykowac

Do góry