reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
A są jakieś wskazania do histero? Aa Asiu to Wy macie problem z chorobą męża teraz dobrze kojarzę? Odreagować można choćby gorącą pachnącą kąpielą z kieliszkiem winka. Nie wiem bez wskazań z jednej strony bym nie robiła a z drugiej chyba warto jednak sprawdzić [emoji6]

---23tc---
tak maz ma raka agresywnego niestety zadna terapia nie dała efektów po chemio terapii czekamy na zgode na eksperymentalna ..co do mnie to lekarka moja stwierdziła ze lepiej sprawdzic co było powodem nie zagniezdzenia sie blastki zeby niebtracic komorek i nerwow..miałam tez przed transferem pipelle(tzn kawałek błony macicy zasysany pipella) w celu stworzenia malej blizny ktora sprzyja zagniezdzeniu sie zarodka... teraz sie zastanawiamy nad histeroskopia..tylko nie mam pojecia jak to wyglada... bo pipella była bez znieczulenia i bolała...a jak z histeroskopia?

Joanna Rak aż tak daleko jeździcie? Co skłoniło Cię do decyzji o podjęciu leczenia w Polsce? Bardzo mnie to ciekawi. Szwecja – Polska jest kawałek :p koszty?

w Szwajcarii musialam dlugo czekac na swoja kolejke i koszty z 5 razy takie jak w Polsce. Szczerze to myslalam ze raz i z glowy a teraz juz w sumie bede jechac po raz czwarty i nadal nic!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

1505488625-aaaaaa.jpeg
to jest ta najnowsza i czwartą ten autor napisał

---23tc---
Czwarta czytalam zaraz jej poszukam czy gdzies moge w pdf dorwac

tak maz ma raka agresywnego niestety zadna terapia nie dała efektów po chemio terapii czekamy na zgode na eksperymentalna ..co do mnie to lekarka moja stwierdziła ze lepiej sprawdzic co było powodem nie zagniezdzenia sie blastki zeby niebtracic komorek i nerwow..miałam tez przed transferem pipelle(tzn kawałek błony macicy zasysany pipella) w celu stworzenia malej blizny ktora sprzyja zagniezdzeniu sie zarodka... teraz sie zastanawiamy nad histeroskopia..tylko nie mam pojecia jak to wyglada... bo pipella była bez znieczulenia i bolała...a jak z histeroskopia?
@Mruch dzisiaj miała to dopytaj Ją. Ja mialam tylko hsg. To macie ciężkie przeżycia z mężem podziwiam Waszą siłę! Hmm no to chyba warto zrobić...

---23tc---

reklama
Do góry