Mruch
Fanka BB :)
Scratching chyba[emoji12]
---23tc---
O to to to właśnie [emoji13]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Scratching chyba[emoji12]
---23tc---
tak maz ma raka agresywnego niestety zadna terapia nie dała efektów po chemio terapii czekamy na zgode na eksperymentalna ..co do mnie to lekarka moja stwierdziła ze lepiej sprawdzic co było powodem nie zagniezdzenia sie blastki zeby niebtracic komorek i nerwow..miałam tez przed transferem pipelle(tzn kawałek błony macicy zasysany pipella) w celu stworzenia malej blizny ktora sprzyja zagniezdzeniu sie zarodka... teraz sie zastanawiamy nad histeroskopia..tylko nie mam pojecia jak to wyglada... bo pipella była bez znieczulenia i bolała...a jak z histeroskopia?A są jakieś wskazania do histero? Aa Asiu to Wy macie problem z chorobą męża teraz dobrze kojarzę? Odreagować można choćby gorącą pachnącą kąpielą z kieliszkiem winka. Nie wiem bez wskazań z jednej strony bym nie robiła a z drugiej chyba warto jednak sprawdzić [emoji6]
---23tc---
Joanna Rak aż tak daleko jeździcie? Co skłoniło Cię do decyzji o podjęciu leczenia w Polsce? Bardzo mnie to ciekawi. Szwecja – Polska jest kawałek koszty?
Bradzo mi przykro...dziewczyny nie udało sie beta negatywna ...załamka ... maz tez przezywa strasznie i oczywiscie nie ma to jak dowiedziec sie o tym przez sluchawke
dziekuje no to nasz mały rysBradzo mi przykro...
Ale kicie masz piekną.
Czwarta czytalam zaraz jej poszukam czy gdzies moge w pdf dorwacto jest ta najnowsza i czwartą ten autor napisał
---23tc---
@Mruch dzisiaj miała to dopytaj Ją. Ja mialam tylko hsg. To macie ciężkie przeżycia z mężem podziwiam Waszą siłę! Hmm no to chyba warto zrobić...tak maz ma raka agresywnego niestety zadna terapia nie dała efektów po chemio terapii czekamy na zgode na eksperymentalna ..co do mnie to lekarka moja stwierdziła ze lepiej sprawdzic co było powodem nie zagniezdzenia sie blastki zeby niebtracic komorek i nerwow..miałam tez przed transferem pipelle(tzn kawałek błony macicy zasysany pipella) w celu stworzenia malej blizny ktora sprzyja zagniezdzeniu sie zarodka... teraz sie zastanawiamy nad histeroskopia..tylko nie mam pojecia jak to wyglada... bo pipella była bez znieczulenia i bolała...a jak z histeroskopia?
Najlepszego Dużo zdrowia i szczęścia!!!Dzięki mam urodziny dziś:/
Też cos kojarzę, ale dobrze by była jakby się sama odezwałaa Mokka tak czasem nie miała? coś mi się kojarzy ale dziewczyny czy dobrze mówię?