reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny a zdarzył się w ogóle tu jakiś przypadek,że zarodek po rozmrożeniu zatrzymał się a potem ruszył? Myślicie,że jest na to szansa czy powiedzieli mi tak tylko,aby ból dawkować stopniowo?

Plan jest taki ze odstawiam leki i czekam... powinna przyjsc jeszcze normalna @ bo mimo krwotoku endo mialo wczoraj 25mm. Wiec oby przyszla szybko. I pod koniec cyklu mam isc na wiz, wiec pojde kolo 20dc...
Tylko teraz zastanawiam sie co z praca... bo mi szefowa dziwnie odp... zebym wydobrzala i sie niczym innym nie martwila a o pracy pogadamy najwyzej pozniej... hmm i sie zastanawiam czy mi nie wpierd... wypowiedzenia jak wroce...

Nie dość ze musimy sie zamartwiać tym ze sie nie udaje, to jeszcze do tego dochodzi zamartwianie sie ze z pracy nas wywala - masakra jakaś. Nie mówiąc już o kasie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

no dokładnie!
@dżoasia o książce o którą pytasz nie słyszałam, a polecasz?
Ja też spisuję tytuły które polecacie -zarezerwowałam w biblio Millenium ( 2 pierwsze czesci ) i będą za tydzien do odbioru. Wgl babeczka w ksiegarni mi mówiła ze ta seria schodzi jak ciepłe bułeczki..
Millenium jest świetne. Schodzi jak ciepłe bułeczki bo teraz wyszła piąta część. Tylko trzy pierwsze są innego autora, który zmarł i przejął to inny gościu.

---23tc---

Ja na razie bez kredytu,a wydalismy już z 20 tys od listopada.Badania,multum wizyt,leki do stymulacji,mrożenie i przechowywanie zarodków plus moje witaminki,ovarin itp.Dopiero było jedno nieudane iui i jeden transfer też nieudany.Mam jeszcze dwa zarodki,które wezmę w przyszły wtorek.Boję się co dalej jeśli się nie uda.Nie mam już rodziców,więc na nikogo nie mogę liczyć w kwestii pomocy finansowej. Sama spłacam kredyt hipoteczny za mieszkanie,tak jak i mój partner za dom i to we franku.On też ma rodziców schorowanych i na emeryturze,więc podobna sytuacja.Zero widoków na jakieś wsparcie.Dobrze chociaż,że zdrowa jestem i on też,to innych wydatkow zbędnych nie mamy.Wyrzucam sobie,że wcześniej się za to należycie nie wzięłam i nie zaczęłam diagnozować.Ale rok mnie lekarka zwodziła na próbach zajścia z clostylbegyt na drożnym jajowodzie i nic.Strata czasu była tylko,a przecież mogłam się załapać na program z rządową dopłatą.
A ile macie lat? Nie myśl o tym. Narazie masz przed sobą szansę i na niej się skup. Ja sobie powiedziałam teraz albo nigdy i o dziwo się udało, jak czytam Wasze historie to jak wygrana w lotka bylo...

---23tc---

Ja już po histero, wszystko Ok, nawet nie bobrali wycinka do badań uznali ze nie ma potrzeby - wszystko książkowe! A ciazy jak nie było tak nie ma! Ciekawe

A i skreczing zrobili tez. Nie wiem jak to sie pisze [emoji3]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Scratching chyba[emoji12]

---23tc---

reklama
Kochana !! Jeszcze nic straconego !! Mój M chłodzi cały czas jądra specjalnymi plastrami w waszej awaryjnej sytuacji polecam chłodzenie butelka z zimna woda ! I jak mój M się śmieje gacie w dół !! Im niżej jądra tym lepiej ! nie przejmują tak temp. ciała.
Działajcie i trzymam kciuki
Mój pracuje na chłodni. Już bardziej tych jaj schłodzić się chyba nie da

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry