reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@dżoasia co do szefowej chyba chciała być fair i żebyś się właśnie praca teraz nie martwiła. Odpocznij fizycznie i psychicznie. Tylko nie siedz sama... co do przeżyć... jest mi cholernie przykro trzymaj się Aniołku...

---23tc---

Millenium jest świetne. Schodzi jak ciepłe bułeczki bo teraz wyszła piąta część. Tylko trzy pierwsze są innego autora, który zmarł i przejął to inny gościu.

---23tc---
Serio jest piata?[emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] nawet nie wiedzialam. Ale super. No to bezsenne noce z ksiazka przedemna[emoji16]

Serio jest piata?[emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] nawet nie wiedzialam. Ale super. No to bezsenne noce z ksiazka przedemna[emoji16]
1505488625-aaaaaa.jpeg
to jest ta najnowsza i czwartą ten autor napisał

---23tc---

no u nas troche ciezko z odreagowaniem.. teraz mamy sie zastanowic czy nastepny transfer po @ czy histeroskopia... co radzicie?
A są jakieś wskazania do histero? Aa Asiu to Wy macie problem z chorobą męża teraz dobrze kojarzę? Odreagować można choćby gorącą pachnącą kąpielą z kieliszkiem winka. Nie wiem bez wskazań z jednej strony bym nie robiła a z drugiej chyba warto jednak sprawdzić [emoji6]

---23tc---

reklama
To byl ostatni, 3 trzydniowy. Do jutra go obserwuja... dzieki dziewczyny.
A mialam.tylko 3 przez moja glupote... balam sie,ze sie uda zbyt szybko i mialam.mala.stymulacje aby bylo tylko trzy jajka...
No wiec ja na wlasne życzenie... ehhh. Jasne,ze walczymy. Mam nadzieje ze w październiku bede juz mogla.
Tylko m przestal brac suplementy bo kiepsko sie czul,i nie dawaly one odpowiedniej poprawy :/ takze nie wiem czy nie bedzie jeszcze gorzej... ;-(

Tak mi przykro :( glowa do gory!!!

widac ze spore grono sie szykuje na pazdziernik ... ja tez albo moze listopad bo mam dlugie cykle i teraz czekam na rozpoczecie kolejnego cyklu w ktorym i tak raczej sie nie uda !!! ... bo mam wakacje [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry