reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ale takie dziecko nie jest "obce" ...

Zreszta nie bede rozwijac tematu, musicie sie dobrze zastanowic razem co dalej chcecie robic. Zycze Wam zebyscie podjeli jak najlepsza decyzje i trzymam kciuki[emoji110][emoji110][emoji110]
Dla mnie tak...Nie wiem, może gdybym nie miała dziecka to bym inaczej myślała. Ale w tym momencie mojego życia nie wyobrażam sobie takiej sytuacji. Dlatego nie mówię że jestem tego pewna w 100 %.

Staram sie myslec pozytywnie ale sama wiesz, ze czasem nas dol dopada :/ Tak strasznie mi przykro jak czytam o niepowodzeniach.. trzymam kciuki za Twoja kropeczke. Moze jeszcze ruszy. Szansa jeszcze jest. Nie poddawaj sie kochana :*
Wiem, wiem doskonale :-) Takie życie, może to wszystko jest po coś... najgorsze, że mam cały czas żal do siebie,że jednak chciałam tak mało tych komórek... to mi tylko spokoju nie daje :/ a może ma to wszystko jakiś cel?? Tego się nie dowiemy, ale trzeba walczyć. Na razie jeszcze za wcześnie na kapitulację ;-)

Wlasnie co u synka.

Dziewczyny, nie wiecie co u MoKi? Dawno jej nie bylo i martwie sie. Utrzymuje z ktoras w was kontakt?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
też ciągle o niej myślę..."poznałam" ją na forum Staraczki 2017 i wiem, że potem przeszła tu...ale jakoś chyba urwały się wpisy...

reklama
Do góry