reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
a tobie sie całkiem wchłonęły czy tylko pomniejszyły ?
No mi też szybko zleciało :) tym bardziej że miałam wolne :)
na lewym ogólnie było czysto - chyba nawet malutkich (antralnych) pęcherzyków nie było a torbiel była na prawym i na tym było kilka więc nie wiem czy się wchłonęła czy zmniejszyła. Ale lekarz chyba umie rozróżnić torbiel od zwykłego pęcherzyka więc raczej mi się wchłonęła.

to nie leż tyle tylko rusz tyłeczek na spacer. Ja leżałam dużo ale tylko tyle ile chciałam :D A potem zakupy, spacer, obiad, sprzątanie (oczywiście bez odkurzania i prania firanek:p) - ogólnie rób to na co masz ochotę - teraz masz być zadowolona z siebie a nie robić coś jak za karę :)
Jutro idę do pracy zanieść zwolnienie A potem mam nadzieję że kupię sobie coś ładnego A co nie wolno mi :p hihi :) ....oczywiscie że spaceruje cały czas do lodówki i czuje że na tym zwolnieniu to ładnie przytyje ...japa mi się nie zamyka... :p A Ty tak się czujesz :*

Witam jestem tutaj nowa... również staramy sie z mężem o bobasa..niestety drogą naturalną nie można. Zostało Ivf.Pierwszy transfer z mrozaczków moich i męża był 4.09 teraz to oczekiwanie i niepewność.. to nasze pierwsze podejscie...Ciągle zastanawiam się czy się udało.Ciagle miewam bóle brzucha i jajników, od wczoraj jakby obniżyła sie szyjka macicy czy to dobry znak? Przyjmuje provere doustnie Noprolac dopochwowo i Famenita 2 razy 200mg. Czy któraś z Was tak miała.

Witam jestem tutaj nowa... również staramy sie z mężem o bobasa..niestety drogą naturalną nie można. Zostało Ivf.Pierwszy transfer z mrozaczków moich i męża był 4.09 teraz to oczekiwanie i niepewność.. to nasze pierwsze podejscie...Ciągle zastanawiam się czy się udało.Ciagle miewam bóle brzucha i jajników, od wczoraj jakby obniżyła sie szyjka macicy czy to dobry znak? Przyjmuje provere doustnie Noprolac dopochwowo i Famenita 2 razy 200mg. Czy któraś z Was tak miała.
Jak dobrze licze dziś 8dpt rób bete ;)

Super! Szkoda, że jeden (u mnie raczej tak samo:p) ale dobrze, że na swoim miejscu i rozwija się tak jak powinien :D
Najazniejsze zeby byl zdrowy:)
Dziewczyny...od tygodnia mam okropne nudnosci, jem na sile...nawet woda mi nie wchodzi. Przemecze sie dla naszego malucha ale lekko nie jest. Nie wiem jak jutro dotre do pracy...

Jutro idę do pracy zanieść zwolnienie A potem mam nadzieję że kupię sobie coś ładnego A co nie wolno mi :p hihi :) ....oczywiscie że spaceruje cały czas do lodówki i czuje że na tym zwolnieniu to ładnie przytyje ...japa mi się nie zamyka... :p A Ty tak się czujesz :*
haha no to jakbym o sobie czytała :D na trasie sypialnia - lodówka to ścieżkę wydeptałam :D
Wolno Ci, wolno!! Wszystko Ci wolno i tylko jedno trzeba - humor poprawiać :D
Ja od wczorajszej wizyty już jestem szczęśliwsza :D Ale coś mnie gardło zaczęło boleć więc poszłam do apteki i wyobraź sobie, że powiedziałam "Proszę coś na ból gardła dla KOBIET W CIĄŻY" normalnie nie do wiary jak mi to dziwnie zabrzmiało - że ja i ciąża :D

w klinice bete beda robic 15.09 pytanie czy te bole to normalne ?Czy jesli to była 3 dniowa blancysta to rowniez teraz wyjdzie cos czy nie?Czy w tescie sikanym cos wyjdzie?

w klinice bete beda robic 15.09 pytanie czy te bole to normalne ?Czy jesli to była 3 dniowa blancysta to rowniez teraz wyjdzie cos czy nie?Czy w tescie sikanym cos wyjdzie?
Witaj :D chyba nie ma czegoś takiego jak trzydniowa blastocysta?? Blastocysty są 5cio lub 6cio dniowe. Ale nieważne. Jeśli miałaś 3dniowy zarodek to betę możesz zrobić pojutrze - będzie bezpieczniej. ALE nie robiłabym na Twoim miejscu sikacza. Lubią oszukiwać. "dobre" sikacze kosztuję ok 10 zł więc lepiej dołożyć te 15 i zbadać betę nawet na własną rękę. A gdzie się leczycie? Bóle brzucha miałam jeszcze przed transferem, potem tak samo, jakby na bardzo obfitą @ ale do dziś jej nie mam, za to wczoraj w macicy widziałam malutki pęcherzyk, który mam nadzieję zmieni się w najśliczniejszego bobaska na świecie :D

reklama
Najazniejsze zeby byl zdrowy:)
Dziewczyny...od tygodnia mam okropne nudnosci, jem na sile...nawet woda mi nie wchodzi. Przemecze sie dla naszego malucha ale lekko nie jest. Nie wiem jak jutro dotre do pracy...
Hehe "masz co chciałaś" :D A tak na poważnie to współczuję... Ciekawe czy mnie też to czeka - na razie mogę jeść ile widzę :D

Do góry