reklama
M@gda
Moderatorka
Okres zacznie się jak zacznie się żywa krew. Póki co być może pozostawały te brązy po punkcji i macica się oczyszcza z tego. Dziewczyny, jakie wasze zdanie, miała któraś z was tak??Mam pytanie. jak wyglądał u Was czas po punkcji. W piątek była punkcja i jak się obudziłam to był śluz pozbawiony krwią. W weekend śluz z brazem takim niewielkim. A wczoraj wieczorem już więcej brązu a dziś już brąz z nitkami krwi. Tak myślę czy to nie początki okresu. Nadmiernie że 1dc ustalił mi na 25.08 ale od czerwca mam dziwny ten okres bo tydzień plamie mniej lub bardziej intensywnym brazem a dopiero po tyg pojawia się krew. Wcześniej tak nie miałam i ciężko mi ustalić kiedy liczyć początek okresu. Ale jakby nie liczyć to teraz na okres za wcześnie. czy to po punkcji ta krew? Po tamtej punkcji kompletnie nic mi nie było a tu teraz tak ... Radzcie coś
M@gda
Moderatorka
Mnie nigdy nie bolały piersi przed okresem, więc nie pomogę. Ale cieszę się, że zdecydowaliście się w pełni zregenerować przed podejściem Kciuki!!!Hejeczka! U mnie okres się pojawił i jednak we wrześniu sobie odpuszczamy. Od stymulacji w ogóle nie bolą mnie piersi przed @, czyli już 3 cykle. Któraś tak miała? A bolały mnie odkąd pamiętam minimum tydzień przed.
Ropuszka666
Fanka BB :)
Przyszłe Mamy zapraszamy na ciąg dalszy do nas . Mamy pięknie zapełniony kwiecień teraz czekamy na majówki [emoji6]
Link do: ciężaróweczki po in vitro
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
anetka303
Ja to wręcz wyśmienicie. Lekarz dziś obchodzie był zadowolony z wczorajszego usg wiec bardzo poprawił mi humor. Dzieciaczki są bardzo ruchliwe co też mnie niezmiernie cieszy. Pięknie spisują się na ktg. Ogólnie jestem bardzo z nich dumna i szaleńczo zakochana [emoji7][emoji7][emoji7]Anetka a jak synus? I corcia tez? Jak sie czujecie?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
[emoji127] 28.10.2017
hope322
Raczej nikt te 20 lat nie czeka Chodzilo mi o to, ze macie duzo wiecej czasu niz te 5 lat. Ja mam 34 a puncje robilam ponad 2 lata temu to chociaz te 10 lat by sie przydalo.Za 20 lat to będę miała prawie 60...
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Joaszka
Dziewczyny, Wy wiecie wszystko[emoji6]
Jak jest z luteina i owu? Bo w necie pełno sprzecznych opinii...chodzi o lutke przed owu-blokuje czy nie?mam brać na torbiel od 13 do 26 dc (gin pytał o ostatni cykl ile wyniósł dni...). W sumie owu i tak pewnie będzie po niedrożnej stronie więc nie ma znaczenia ale ciekawa jestem...co mówią Wasi lekarze? Bo na necie co lekarz to inna opinia...
Jak jest z luteina i owu? Bo w necie pełno sprzecznych opinii...chodzi o lutke przed owu-blokuje czy nie?mam brać na torbiel od 13 do 26 dc (gin pytał o ostatni cykl ile wyniósł dni...). W sumie owu i tak pewnie będzie po niedrożnej stronie więc nie ma znaczenia ale ciekawa jestem...co mówią Wasi lekarze? Bo na necie co lekarz to inna opinia...
M@gda
Moderatorka
Popieram, tam leci temat wyprawki, wózków i takich tam innych - zapraszamyPrzyszłe Mamy zapraszamy na ciąg dalszy do nas . Mamy pięknie zapełniony kwiecień teraz czekamy na majówki [emoji6]
A co to będzie jak je w ramiona weźmiesz Przepadlas już Świetnie że idzie w dobra stronę. Niech rosną dalej w brzuszku i siedzą najdłużej jak się da trzymam dalej kciukiręcz wyśmienicie. Lekarz dziś obchodzie był zadowolony z wczorajszego usg wiec bardzo poprawił mi humor. Dzieciaczki są bardzo ruchliwe co też mnie niezmiernie cieszy. Pięknie spisują się na ktg. Ogólnie jestem bardzo z nich dumna i szaleńczo zakochana [emoji7][emoji7][emoji7]
[emoji127] 28.10.2017
reklama
M@gda
Moderatorka
W to szaleńcze zakochanie nie wątpięJa to wręcz wyśmienicie. Lekarz dziś obchodzie był zadowolony z wczorajszego usg wiec bardzo poprawił mi humor. Dzieciaczki są bardzo ruchliwe co też mnie niezmiernie cieszy. Pięknie spisują się na ktg. Ogólnie jestem bardzo z nich dumna i szaleńczo zakochana [emoji7][emoji7][emoji7]
[emoji127] 28.10.2017
Podziel się: