reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Nie oceniaj odrazu w taki sposob ja przeszlam tam 3 pelne procedury wiec troche poznalam schemat dzialania tej kliniki. Bez badan. Jak pytalam czy warto zrobic jakies badania to nie ma potrzeby bo po co wydawac pieniadze. Jak nie wyjdzie to odpowiedz tak sie zdarza. Jak jest problem czy w nasieniu czy jakies inne to odpowiedz czy brac jakies suplementy nie nie trzeba bo po co. I uwierz mi to nie jest tylko moje zdanie tej osoby ktorej sie nie udalo tylko tez tych osob ktore sa juz w ciazy i maja tez juz dzieciaki na swiecie.
Oczywiscie ja tylko ostrzeglam nie namawiam to twoj wybor.
Ja jak i wiele innych osob twierdza ze wywalily pieniadze w bloto bo robia tam ivf na slepo bez badan haha nawet do 2 i 3 procedury nie kazali nam sprawdzic badan nasienia gdzie przerwy byly po 4-8 miesiecy bo po co. Oczwywiscie zrobilismy sami
Jeżeli mają dzieci no to chyba spełniło się ich najwieksze marzenie tak ? Ja jakoś dałam swoje zrobione na własną rękę badania i profesor wszystko obejrzał mowil co i jak więc ja nie mam żadnego "ale"... wczoraj miałam pierwszy transfer u profesora i mamy nadzieję że będzie wszystko super:)) widzisz każdy ma inne zdanie na każdego temat... mnie profesor wyprzytulal mówił że będzie wszystko dobrze i czeka na telefon ... widzisz jedni mówią że super świetna klinika A inni że dno... każdy ma swoje zdanie

reklama
Hej dziewczyny! Za wszystkie wizyty kciuki :)))))
Wczoraj padlam szybko i spało mi się cudownie.. ;) 13wrzesnia mamy rocznice szkoda że jeszcze nie będzie nic wiadomo :p na bete mam iść 20go ..a myślicie że wcześniej mogę siknąć? :p

no to wlasnie.
mam nadzieje ze ustawila sie tam tak ze tylko leży jak lord i podtykają jej dania do oceny ;)
leżeć nie mam na czym chyba że pod stołem :D nie powiem, że nic nie robię bo cały czas w ruchu ale mam kategoryczny zakaz dzwigania i wsio mi pod nos przynoszą :D kochane bestyjki te moje dziewczynki :) dziękuję, że i Wy się o mnie martwicie :D

reklama
Hej dziewczyny! Za wszystkie wizyty kciuki :)))))
Wczoraj padlam szybko i spało mi się cudownie.. ;) 13wrzesnia mamy rocznice szkoda że jeszcze nie będzie nic wiadomo :p na bete mam iść 20go ..a myślicie że wcześniej mogę siknąć? :p
jak już coś to nie sikaj!!! MASZ ZAKAZZ!!!!!!!!!!!!!!!! w najlepszym wypadku w tą sobote idź na betę ale nie wcześniej i NIE SIKAJ!!!!!!!!!!!

Do góry