Mruch
Fanka BB :)
Ja u Piotrusia L. A Ty u kogo?
Ja u Krzysztofa Ż. [emoji3]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja u Piotrusia L. A Ty u kogo?
Dziewczynki trzymajcie kciuki. Dzis podgladanie jajeczek.oby ich troche bylo..
Ja w 6dpt blastki nie wytrzynalam i zrobilam sikacza. Byl pozytywny, potem powtarzalam co 2 dni i kreska byla mocniejsza. Tylko ja nie mialam mozliwosci zrobienia wczesniej bety i musialam czekac do 14dpt. Ja na Twoim miejscu zrobilabym bete zamiast sikacza, jak masz taka mozliwoscHej dziewczyny! Za wszystkie wizyty kciuki))))
Wczoraj padlam szybko i spało mi się cudownie..13wrzesnia mamy rocznice szkoda że jeszcze nie będzie nic wiadomo
na bete mam iść 20go ..a myślicie że wcześniej mogę siknąć?
![]()
Czemu nie sikac ?jak już coś to nie sikaj!!! MASZ ZAKAZZ!!!!!!!!!!!!!!!! w najlepszym wypadku w tą sobote idź na betę ale nie wcześniej i NIE SIKAJ!!!!!!!!!!!
Badz dobrej mysli, moze do tego czasu sie uda! Moj ma juz prawie 6 to troche rozumie ale nie do konca! Mowi ze aby miec dzieci to trzeba sie ozenic i wtedy jest ok i beda dzieciMowi ze musze jeszcze raz ozenic sie z tatusiem to sie uda
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Bo sikacze lubią kłamać. Nie wyjdzie Ci, bo n beta będzie jeszcze mała i będziesz się martwić, a z tego co piszesz to jesteś dość emocjonalną osobą. Poszukaj innego labo, choćbyś miała jechac gdzieś dalej lub poczekaj do poniedziałku, przynajmniej będziesz mieć pewniakaCzemu nie sikac ?u nas niestety labo jest zamknięte w sobotę
![]()
A myślisz że w sobotę powinno już coś wyjść ? Objawów pewnie żadnych nie będzie bo już przed punkcja i transferem miałam bóle okresowe transfer był w 25dc A @ mam zawsze co 28dni ..czyli by wypadala w środęBo sikacze lubią kłamać. Nie wyjdzie Ci, bo n beta będzie jeszcze mała i będziesz się martwić, a z tego co piszesz to jesteś dość emocjonalną osobą. Poszukaj innego labo, choćbyś miała jechac gdzieś dalej lub poczekaj do poniedziałku, przynajmniej będziesz mieć pewniakaJa zawsze robiłam sikacze i tego żałowałam a teraz nie robiłam - jak zrobię to tylko na pamiątkę
![]()