reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Moja córa kiedyś pytała skąd sie biorą dzieci, wiec powiedziałam ze jak mama z tatusiem mocno sie przytula to w brzuchu mamy zaczyna rosnąć dzidziuś. Kiedyś jedziemy samochodem a ona do mnie:

Mamo czy Ty sie z tatusiem przytulasz?
Tak, przytulam.
To może za słabo, może tata powinien Cię przytulić tak żeby Cię bolało o tak.

I zaczyna mi z całej siły ściskać nadgarstek z zaciśniętymi zębami z wysiłku.
To takie przykre. Po takich sytuacjach tez chowam sie w sypialni i wyje w poduchę.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

to mamusia przytulaj tatusia i to mocno :) zeby to wszystko bylo takie proste jak widziane oczkami dzieci [emoji847]

reklama
Dziewczyny wracajac do wątku książkowego sprzed kilku dni - zaczełam czytać dziś 11 minut Paulao Coelho. Oj wciąga.Czytała któraś ? Jak oceniacie?

Ależ się dziś dzieje!!!

@energiczna - pięknej bety, niech twój piękny sen trwa i okaże się rzeczywistością!!
@Isia25 - ślicznych pęrzechyków
@dżoasia - dobrych wieści, może już coś zobaczysz??
@adunnnia90 - pięknego podglądania, wróć do nas z wieściami ile maluchy ważą i zdjęciami :)

Rownież zaciskam mocno kciuki do białości za Was wszystkie!!! A pozostałym miłego dnia. [emoji3][emoji295]️

A myślisz że w sobotę powinno już coś wyjść ? Objawów pewnie żadnych nie będzie bo już przed punkcja i transferem miałam bóle okresowe transfer był w 25dc A @ mam zawsze co 28dni ..czyli by wypadala w środę
z krwi powinno wyjść :) (u mnie wynik był 57 więc spory) ale jak będzie dwucyfrowy to już można zakładać, że wsio idzie w dobrą stronę :) a sikacze niektórym podobno nie wychodziły nawet przy 3cyfrowej becie więc sama widzisz :)

Dziewczyny wracajac do wątku książkowego sprzed kilku dni - zaczełam czytać dziś 11 minut Paulao Coelho. Oj wciąga.Czytała któraś ? Jak oceniacie?

Ja czytalam, ale baaardzo dawno temu. Chyba nawet mi sie podobala. Choc wg mnie najlepsza jego jest "Piata Gora".
Ja moge polecic "Samotnosc w sieci". Moja ulubiona ksiazka, znam prawie na pamiec.

reklama
Do góry