reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Moja córa kiedyś pytała skąd sie biorą dzieci, wiec powiedziałam ze jak mama z tatusiem mocno sie przytula to w brzuchu mamy zaczyna rosnąć dzidziuś. Kiedyś jedziemy samochodem a ona do mnie:

Mamo czy Ty sie z tatusiem przytulasz?
Tak, przytulam.
To może za słabo, może tata powinien Cię przytulić tak żeby Cię bolało o tak.

I zaczyna mi z całej siły ściskać nadgarstek z zaciśniętymi zębami z wysiłku.
To takie przykre. Po takich sytuacjach tez chowam sie w sypialni i wyje w poduchę.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

to mamusia przytulaj tatusia i to mocno :) zeby to wszystko bylo takie proste jak widziane oczkami dzieci [emoji847]

reklama
Dziewczyny wracajac do wątku książkowego sprzed kilku dni - zaczełam czytać dziś 11 minut Paulao Coelho. Oj wciąga.Czytała któraś ? Jak oceniacie?

Ależ się dziś dzieje!!!

@energiczna - pięknej bety, niech twój piękny sen trwa i okaże się rzeczywistością!!
@Isia25 - ślicznych pęrzechyków
@dżoasia - dobrych wieści, może już coś zobaczysz??
@adunnnia90 - pięknego podglądania, wróć do nas z wieściami ile maluchy ważą i zdjęciami :)

Rownież zaciskam mocno kciuki do białości za Was wszystkie!!! A pozostałym miłego dnia. [emoji3][emoji295]️

A myślisz że w sobotę powinno już coś wyjść ? Objawów pewnie żadnych nie będzie bo już przed punkcja i transferem miałam bóle okresowe transfer był w 25dc A @ mam zawsze co 28dni ..czyli by wypadala w środę
z krwi powinno wyjść :) (u mnie wynik był 57 więc spory) ale jak będzie dwucyfrowy to już można zakładać, że wsio idzie w dobrą stronę :) a sikacze niektórym podobno nie wychodziły nawet przy 3cyfrowej becie więc sama widzisz :)

Dziewczyny wracajac do wątku książkowego sprzed kilku dni - zaczełam czytać dziś 11 minut Paulao Coelho. Oj wciąga.Czytała któraś ? Jak oceniacie?

Ja czytalam, ale baaardzo dawno temu. Chyba nawet mi sie podobala. Choc wg mnie najlepsza jego jest "Piata Gora".
Ja moge polecic "Samotnosc w sieci". Moja ulubiona ksiazka, znam prawie na pamiec.

reklama
Do góry