misis188
Fanka BB :)
Kochana a jakie badania robilas z genetyki dokładnie? Bo moze ja tez tam mam jakies problemy. Co prawda w rodzinie nie mamy przypadków zadnych chorob wrodzonych ktore ew potem moga byc dziedziczenie ale może to nie tylko w tedy trzeba badac. Gin odeslal mnie do immunologa i wyszly nieprawidlowosci a o genetyku nic nie mowil a to pewno dlatego ze nie wspolpracuja z zadnymBadania zlecone przed 1 procedura przez lekarza z Olsztyna nie przez lekarzy z Bialegostoku to dla emka badanie nasienia testosteron lh fsh tsh prolaktyna morfologia kariotyp i badanie azf. Dla mnie amh tsh lh estradiol fsh usg piersi uklad krzepniecia cytologia morfologia. I to byly jedyne badania ktore nam zlecili przy 3 procedurach pozniej juz nic nie bylo.powtarzane niestety. Cala reszte a jest tego caly segregator robilismy sami.
Za procedure z refundowanymi lekami dojazdem do Bialegostoku i noclegami wychodzilo nam ok 7 tys
W cenie tak jak juz mowilam jest wszystko co chcesz z dodatkow do ivf. Tylko latwo jest namowic lekarza i embriologa jedynie na imis i embrio glue i ewentualnie naciecie otoczki. Reszta ich zdaniem jest zbedna