reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Mam pytanie do dziewczyn którym sie udał. Od wczoraj czas boli mnie jak na okres. To moj 6 transfer;( boje sie iśc na betę. Za każdym razem gdy tak było to była dupa. Jakie były wasze odczucia po udanym transferze?? Mnie nie bolało nic, nie miałam żadnego plamienie, a od wczoraj to pobolewanie. Już coraz mnie mi sił i wiary w to że kiedykolwiek będe mamą. Betę będę robić w piątek albo czwartek czyli 12dt lub 13. Nie chce iść wcześniej.
mnie caly czas bolal brzuch na dole jak na okres, wtedy szybko nospe bralam i przechodzilo. do tego zawroty glowy i alr to juzpo 11dpt zaczely bolec piersi sutki i po bokach . i tyle. idz na bete okolo 10-11dpt to juz powinno potwierdzic po co masz sie stresowac tak dlugo, i tak Cie to nie ominie

reklama
Jakbym siebie słyszała też mam jedno dziecko naturalnie i już całą procedurę ivf nieudaną za sobą i też mi się wydaje że wszystko się pierdzieli i się zastanawiam czy może to jest znak że trzeba dać sobie spokój i skupić się na tym dziecku które już jest

No to mogłabym powiedzieć to samo o sobie, niby nic nam nie jest! Maż ma trochę słabe nasienie i tyle! Mamy już jedna wspaniała córę, promyczek nasz! Ale zawsze chcieliśmy mieć dwoje, i nic! Próbowaliśmy już IUI - żadna sie nie powiodła. Teraz pierwszy transfer sie nie udał. Zostały mi jeszcze dwa zarodki! Jak sie nie uda to chyba będziemy musieli odpuścić i pogodzić z tym stanem rzeczy. Nie da sie na dłuższa metę normalnie żyć z tym wszystkim co sie wiąże z ciągłym staraniem sie o dziecko. My robimy to od prawie 5 lat. Odbija sie to na nas, każda porażka jest straszna i nasza córka to widzi, choć nie wie o co chodzi to czuje ze cos jest nie tak. Powiem Wam ze miałam już kiedyś ochotę odpuścić, ale moja córa cały czas pyta, kiedy bedzie miała rodzeństwo? Bo ona nie chce być sama! I to sprawia mi chyba największy bol. Ona tego chce, a ja, my choć bardzo sie staramy i cała trójka pragniemy tego bombla, nic z tego nie wychodzi. [emoji24]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

dobra, mogę się sama wpisać tylko mnie nie zlinczujcie zaraz, że za wcześnie itp itd :p Muszę się doktorka wypytać o niektóre rzeczy bo mi coś nie do końca potłumaczył... Hmm... no i jutro rocznica, mam nadzieje na jakieś dobre wieści, bo usg zrobi na pewno, jakby się udało znaleźć jakiś cień cienia pęcherzyka to bym nie musiała nad prezentem dla męża myśleć :D
Pecherzyk bedziesz widziec kochana. Ja pierwszevusg mialam.chyba 12 czy 14 dpt

reklama
Ojoj szczerze polecam zmiane kliniki ja korzystalam z Artemidy w Ol 3 razy i niestety o ten jeden raz za duzo zero badan a jak robilam cos na wlasna reke to nie zwracali uwagi na wyniki. Pozatym ostatnio na roznych forach ta klinika nie ma dobrych opini
Wiesz...ten komu się udało będzie zachwalal. Komu nie-odoradzał.
Ja na razie nie mam zastrzeżeń ani do lekarza ani kliniki.

Niby jedna nazwa ale placówki i personel jednak inny...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry