reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Lola - no popatrz przechodziłam wczoraj obok new looka i stwierdzalnym ze tam raczej nie będzie. Dzieki bardzo.
A co do płci to gdzieś słyszałam ze chlupcy podobno bardziej nieśmiali a tu proszę twój sie pokazał :)

sylha - moj emek wczoraj tez powiedział ze ma przeczucie ze będą dwaj chłopcy to mu powiedziałam ze szowinista jest, no to wtedy zmienił na dwie dziewczynki. A ja mowie ze parka. Chłopak chce jeść i ciągle głodna a dziewczynka dba o linie i mam mdłości (chociaż juz lżejsze)

reklama
Marcikuk- skąd ty te teorie bierzesz:-D:-D:-D:-D, mój to ciągle do brzucha w formie męskiej gada, powiedziałm mu,że jeszcze będzie płakać jak będą dziewczynki, to powiedział,że się z domu wyprowadzi: ja, teściowa, 2 suki, jeszcze teraz 2 córy, a on jedyny samiec:-p

sylha - moj do brzucha jeszcze nie chce gadać, stwierdził ze nagada się jak dzieci sie urodzą, ale sadze ze prędzej czy później zacznie.
A co do samych samic w domu to moj tata zawsze mówił ze zero męskiego wsparcia miał, same baby w domu, zona, dwie córki i nawet pies.

Lola216 bardzo się cieszę,że jesteś zadowolona po badaniu USG i że z dzidziusiami wszystko w porządku:tak: Jak na razie wiadomo,że jeden chłopczyk, ciekawe czy drugie to dziewczynka:-) Mogłaby być,bo ja będę miała to samo co ty a bardzo chcę dziewczynkę!!!
Marcikuk i Sylha w końcu ustawiłam sobie suwaczek,ale nie przesuwa mi się, wrrrrr ciągle ten sam tydzień i dzień ciąży,co tym razem schrzaniłam?!;-)

Gieniek- pewnie Ciebie czeka taki los jak mnie :-D :-D To będę Cię informować na bierzaco to będziesz mogła zawsze sie na wszystko nastawic;)
A ja np miałam transfer dzień po Sylhy i wtedy sie nie udzielalam na forum tylko czytałam i tak sobie wtedy pomyślałam, ze jeśli jej sie uda to i mi i miałam przeczucie , ze tez właśnie z nią będziemy miały podobnie wszystko No i sie sprawdziło póki co:)

Lola- odgapiaro;-) ja też chcę jedną dziewczynkę, ale coś moja intuicja szwankuje.....ale to,że różnica we wzroście oznacza parkę, to coś w tym jest, bo tam gdzie byliśmy- pisałam Ci też była różnica 1kg:-),

Gieniek- hmmm, a skąd wiesz, że się nie przesuwa- ja jeszcze Twojego suwaczka nie widziałam a bardzo na niego czekam:-), hmm skopiowałaś adres HTML?!

Gienek - to zrób jeszcze raz mnie ostatnio tez się nie przesuwał wiec zrobiłam jeszcze raz i działa. Ale jak sylha pisze nie widzę tego twojego.

Dziewczynki co na ból gardła??? plukam woda z sola pije mleko z czosnkiem co jeszcze mogę???

Dziewczynki co na ból gardła??? plukam woda z sola pije mleko z czosnkiem co jeszcze mogę???

hej, ja chorowalam pare miesiecy po porodzie i karmilam wiec tez jakos srodki byly ograniczone i maz mi wygooglowal ze szalwia pomaga-balam sie bo zatrzymuje laktacje ale bierze sie tylko do plukania gardla wiec pare razy dziennnie plukalam taka intensywnie zaparzona herbatka i pomoglo rewelacyjnie, poza tym nic innego nie robilam i po 1 dniu bol gardla minal-polecam i zycze powrotu do zdrowia no i oczywiscie gratulacje:-D

reklama
Marcikuk i Sylha poniżej mój suwaczek, zobaczcie jaka beznadzieja!!Mój program nie zezwala na HTML tylko URL i tak wychodzi:-(

Lola informuj mnie na bieżąco!Wszystko chcę wiedzieć!!
Sylha a ty znasz już płeć maluszków,bo jeśli to łańcuszek szczęścia to my z Lolą uzależnione jesteśmy od Ciebie;-)

Do góry