reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Wlasnie mamy cala chate gosci tak wiec nie bardzo mam czas pisac ale powiem wam ze 9 jajeczek zaplodnionych (rosnijcie silne i zdrowe malenstwa moje). Prowizorycznie transfer umowiony na niedziele ale jest mozliwosc ze jak duzo dobrej jaksci sie uchowa to wtorek. Dziekuje wszystkim trzymajacym kciuki. trzynajcie sie wszystkie staraczki.

Ostatnia edycja:
Jestem po wizycie u gin. Wszystko ok:)))
Wyglada na to, ze mniejsze dzieciatko, ktore nie chcialo ujawnic plci to nadgonilo i ma 79,4 mm a większe , które prawdopodobnie jest chlopczykiem ma 84,69mm. Dzieciaczki są ułożone jedno nad drugim. Ostatnio była różnica aż 15 mm. Juz drugi gin mi powiedział , ze zazwyczaj jak jest różnica w rozmiarze to parka i tez na to liczę:)

Elala- 9 zarodkow to super wynik:)) powodzenia

Ostatnia edycja:
agapl...powedz mi jak ty bylas stymulowana, bo widzę, ze ty też endometrioza:(

Dziewczynki ja po pierwszym zastrzyku, byłam dzielna i zrobiłam sama! Trochę szczypie, ale ogolnie spoko :D

Miłego weekendu wam życzę, buziaki dla każdej :*

Lola super, że druga niunia nadgoniła i że wszystko w porządku z nimi:tak:
Miliaa brawo dałaś radę sama-ja się przyznam,że nigdy sama sobie nie zrobiłam tylko teść mi robił hehe-a jaki się czuł wtedy ważny i potrzebny-a i ma swój wkład w dążeniu do wymarzonego celu-dla Ciebie też miłego weekendu:-)

Ja zastrzyki tez robiłam sobie zazwyczaj sama , nawet te co trzeba było mieszać jednak jak po transferze miałam brać Clexane przez 10 tyg to była masakra bo one tak bolaly , ze tylko jeden sama zrobiłam a resztę mąż . Gonapeptyl, bravelle i menopour były ok ;)

elala, niech sie slicznie dziela :tak:

Lola216, parka??? super!!!Swietnie,ze mniejsze malenstwo dogania wieksze :tak: zycze;zeby spelnilo sie Twoje marzenie i zeby byla parka.:-)

mimiaa, ja bylam wyciszana 2,5 miesiaca ale to dlatego,ze musielismy papiery i badania uzupelnic do icsi a pozniej labolatorium mialo 2tyg urlopu. nastepnie stymulacja gonalem.Zaczelam od dawki 150.Zastrzyki robil mi maz. Ja odwazylam sie tylko raz przy ostatnim hihih

Jakos sie dzis czuje zmeczona. Glowa mnie boli, to pewnie efekty tych lekow co biore plus progesteron.ahh jeszcze tydzien czekac na bete.

milego wieczoru

Lola - super jak parka, tez tak sobie marze o parce, ale będzie co będzie byle cale i zdrowe.

Kaska - a gdzie kupowałaś spodnie? Kurcze swojego czasu jak nie potrzebowałam mieli w peacokcie ale jedyny w pobliżu zamknęli. W jakim sklepie maja jeszcze ciuchy ciążowe?

agapl - mnie jakiś tydzień po transferze tez głowa okrutnie bolała aż wymiotowałam

elala - bardzo ładny wynik, niech sie pięknie dzielą

Marcikuk- No na razie to tylko u jednego było widać płeć a drugi nie chciał pozowac ale tak naprawdę to i tak wszystko może sie zmienić .
Ciuchy ciazowe są w HM, new look, gap itd;) ja dostałam super jeansy z HM od koleżanki z takim wysokim pasem . Bardzo wygodne

reklama
Lola- super, że maluch podgonił i wszystko OK, a parka jakby była to już w ogóle rewelacja!!!!!!!!Też mi się marzy, choć po ciągłych gadkach emka to już myślę,że będą chłoptasie 2:-)

Do góry