Last time mam pytanko podchodzisz na krótkim czy długim protokole? Ja miałam długi a przy moim podwyższonym fsh nie przyniosło efektu niby miałam 11 komóreczek ale zapłodniły się 3 a zostały 2 i zostałam z niczym! Kochana ja więżę że teraz Ci się uda przecież ta zła passa musi się w końcu skończyć.Życzę Ci powodzenia musisz być dobrej myśli będzie dobrze zobaczysz? A i jeszcze jedno w jakiej klinice podchodzisz ja w Bocianie Białystok jeśli któraś z was tam się leczyła to proszę wpis. Trzymam kciuki za was dziewuszki punkcja,transfer a potem same pozytywy na teścikach
Kochana, wszystkie podejścia miałam na długim protokole. Z tą różnicą,że przy tym ostatnim podejściu brałam tabletki anty. przez dwa cykle a nie jeden i byłam stymulowana na innych lekach. Dostałam też Decapetyl (jednorazowo zamiast całego zestawu) w dawce 3,75 mg który jak się okazało ma prawo dawać mniejszą odpowiedź w postaci pęcherzyków,natomiast jest większa szansa na to,że będą lepszej jakości.
Co do kliniki o która pytasz to leczę się obecnie w Gamecie
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)