reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Aśka super wynik, stawiam na jednego kropka, ale ważne, że beta nie spada tylko pnie się w górę jak szalona :)
Ja w końcu dzisiaj dostałam okres i.... zaczęłam panikować. Niby nie mogłam się go doczekać, żeby zacząć przygotowania do crio a tu radość pomieszana ze strachem. Jutro dzwonię do mojej kliniki i umawiam się na wizytę.
No ladnie podskoczyla jestem w szoku! Tez mysle ze jeden babel zostal i troszke szkoda mi tamtego ale jesli w jakikolwiek pomogl temu to jest moim bohaterem:)
A uczucie strachu i paniki pomieszanego z nadzieja i radoscia dobrze znam! Ale coz slowo sie rzeklo, zaczelo sie moja droga!! :)

reklama
Zla ja i niedobra, nie wpisalam sie bo ile ile mozna sie wpisywac:) bylam ale w tym calodobowym czyli innym niz w piatek i zastanawiam sie nad tym jakie moga byc roznice w wynikach jak badanie jest robione na 2 roznych aparatach... dzis ladny wynik 560 czyli 103% od piatku.
WIEM!!! "A nie mowilyscie???!!!"

Dziś ładny wynik...ale i tak się doszukuje problemów. Inne labo...Aśka co Ty jeszcze wymyślisz?!?
Babo ciesz się!!!! :)

U mnie to chyba przez operacje na wyrostek jeśli chodzi o prawy a lewy to nie mam pojęcia ale podobno jakieś zapalenia kobiece mogą się do tego przyczynić trzeba się cieszyć że mamy chociaż jedno dziecko. Ja o pierwsze starałam się długo i wiem jak to jest płakać nad testem chodzić co trochę na badania operacje itp. Jest mi strasznie przykro jak czytam tu historie fajnych dziewczyn które muszą sie tyle wycierpiec by mieć to swoje upragnione dziecko. Czytam to forum regularnie mało się odzywam bo czasami jest mi głupio bo ja mam już swoją córeczkę i mógłby ktoś pomyśleć co ta baba tu robi przecież ma dziecko i nas nie rozumie.
Ewelin co ty gadasz:p owszem np ja ci zazdro ze masz juz jedno ale czlowiek cale zycie do czegos dazy i jesli sie bardzo chce a nie wyobraza sobie zycia bez tego to robi sie wszystko aby to osiagnac. A jesli sie nie udaje to jest przykro... i to bardzo...

To pewnie masz łatwiej, bo i dofinansowanie tam macie,nie wszystko z wlasnej kieszeni płacicie.Mnie te koszty w PL powalają.Poza tym promuje się i przeznacza pieniądze z budżetu panstwa na durnoty typu naprotechnologia,kalendarzyk które w naszym przypadku są bezskuteczne.
Tutaj bezplatne sa 3 procedury. Wszystkie wizyty i badania oczywiscie tez. Mam szczescie, bo w PL musialabym brac kredyty. Moze jak w kocu Pis odejdzie od wladzy w Polsce sie polepszy, bo teraz to jest masakra. Przynajmniej takie jest moje zdanie.

reklama
Laparoskopowe udraznianie a sama laparoskopia zwiadowcza to duża różnica
To pierwsze wszyscy mi odradzali a zwykła zwiadowcza to nic strasznego a można się czegoś dowiedzieć. Osobiście uważam że inseminacje są bez sensu szkoda kasy,, sama miałam, to tylko taki przedsionek ivf
Ale komuś się udają...więc jakiś sens jest. Wiadomo że procentowo in vitro ma większą skuteczność. Nie każdy jednak dopuszcza in vitro...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry