reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Widze ze wszystkie juz spicie drogie Panie to ja sie wyżale. Idziemy jutro na chrzciny do brata ciotecznego mojego M a ja zupelnie nie mam na to sily... wiecie? Na dodatek moj m jest chrzestnym tego dziecka a mi pęka serce... to u nich już trzecie dziecko a nie jest to zbyt mądra i ogarnięta rodzina. I wiem,że to nikogo wina tym bardziej nie ich czy tego dziecka ale ja poprostu nie mam sily tam iść... a wydawalo mi się,że juz sobie dosc dobrze radze z dziećmi i ciążami wokół siebie... no to jednak chyba nie :/ dobranoc i aby jutro byl dobry dzien dla Was wszystkich!
Kochana jak Ci jest bardzo ciezko to jedz tam tylko na chwile, nie zmuszaj sie zeby siedziec do konca. Sprobuj pomyslec ze i Tobie niedlugo sie uda - z crio na sztucznym nie ma innej opcji:) juz blizej niz dalej!! A to czasem nie w tym tygodniu juz??? :)

Anetka a nic nie czujesz zeby ci brzuch urosl z tej strony co jest Piotrus?? :) jak mial tak nagadane to mysle ze sie wzial ostro za siebie, takiego "kazania" to i nawet ja bym sie posluchala:)
Haha [emoji23]
Obwodu brzucha nie mierze, nie wiem czy byłoby to miarodajne. Musze czekać do jutra, zobaczymy co z pomiarów wyjdzie. Tak czy siak dzieci od 2 dni tak się kopią między sobą ze z trudem opanowuje je podczas ktg [emoji26]

[emoji127] 28.10.2017

Haha [emoji23]
Obwodu brzucha nie mierze, nie wiem czy byłoby to miarodajne. Musze czekać do jutra, zobaczymy co z pomiarów wyjdzie. Tak czy siak dzieci od 2 dni tak się kopią między sobą ze z trudem opanowuje je podczas ktg [emoji26]

[emoji127] 28.10.2017
To moze Piotrus sie rozpycha bo urósł i mu ciasno a Ola nie przyzwyczajona do takich niewygód:laugh2: oby jutro przyszlo szybko! :)

reklama
W USK Białystok dostaniesz przed transferem zastrzyk ale na prof zawsze musisz czekać ....
Nie wiem czemu ale na mnie profesor zrobił bardzo dobre wrażenie i na moim mężu też odkąd tam jeździmy to spóźnił się raz 20minut A my przeważnie byliśmy pierwsi ... Ale w sumie który lekarz się nie spóźnia..

Dziękuję za info o zastrzyku :)

Do góry