reklama
dżoasia
Fanka BB :)
jak masz ten zastrzyk tylko 1 raz dziennie i dzisiaj wzięłaś o 20 to zawsze rób o stałej porze Kochana powodzenia jutro!!! A wiesz coś więcej o zarodkach czy jutro się dowiesz?O 20 wzięłam zastrzyk (prolutex ) progesteron i moje pytanie jutro mam transfer i zastrzyk zrobić rano przed transferem czy wieczorem w domu na spokojnie ? Bo nie mam bladego pojęcia
Joaszka
Mam skierowanie na laparoskopie. Nie idę. Bo po pierwsze boję się narkozy. Po drugie -drożny nie zawsze znaczy sprawny...Chodziło mi o udrażnianie [emoji6]
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Więc działamy na razie po drożnej stronie. Tylko że po pierwszej stymulacji był pęcherzyk po złej stronie. Później 2 na drożnej i iui. A teraz torbiel więc mam przerwę. I nie wiem czy podchodzić do 2 iui czy odpuścić czy próbować in vitro...
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Pewnie catering zamowilas z pracy[emoji3]A mi się dzisiaj obiad sam ugotował
dżoasia
co to to nie dzisiaj mężuś mistrzunio szalał najpierw samo przyszło śniadanie do łóżka potem zrobił się obiad, posprzątało się mieszkanie a ja zapodawałam bajke o porze i selerzePewnie catering zamowilas z pracy[emoji3]
M@gda
Moderatorka
Ok. Wkleje. Zylwia jestes w kalendarzu?Dziewczyny padam dziś na twarz ... @M@gda możesz jutro wrzucić kalendarz ? Z góry dziękuję .dobranoc wszystkim
Jak nie musze pamietac o tobie, bo to twoj dzien. Czy ktos kto na kompie operuje moglby zylwie wpisac, jesli sama nie moze?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Mruch
Beta 2231.34
No i pięknie! Gratulacje to teraz do lekarza pęcherzyk już na pewno jest a może i już serduszko bedzie migotać! Wypije za to - bo jeszcze mogę [emoji3]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ale Ci dobrze [emoji3], ja mam tak w tygodniu bo maz wolne ma w tyg, wracam z pracy obiadek czeka, posprzatane bym nie musiala w weekend nic robic. Szczerze, od transferu nawet palcem nie tknelam w domu ze sprzataniem, bo maz we wszystkim mnie wyrecza, az czasami mi głupio. Nasi mężowie to skarby[emoji4]co to to nie dzisiaj mężuś mistrzunio szalał najpierw samo przyszło śniadanie do łóżka potem zrobił się obiad, posprzątało się mieszkanie a ja zapodawałam bajke o porze i selerze
reklama
Mruch
Ja niestety dziś na grzybach nie byłam . Miałam histeroskopie , która na szczęście wyszła dobrze . Teraz tylko czekanie na wynik bagania historia-chemicznego (sprawdzenie czy zapalenia jakiegos nie ma, a tego lekarz wizualnie nie jest od razu w stanie sprawdzić) i w październiku podejście do crio .
Super informacja, mam nadzieje ze w przyszły piątek usłyszę to samo [emoji3]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: