reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Wg mnie, z toba wszystko jest ok. Tylko z ta oaza spokoju i opanowania to chyba przesadzaja ;)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Madzia, od maja a nawet od listopada choc w mniejszych dawkach napierd..am w siebie hormony, mam prawo byc juz sfiksowana pod tym wzgledem - a ze to forum nie o pracy jest tylko o ciazy to mi sie zdarza uniesienie emocjonalne. Zapomnialas jak plakalas nad pozytywnym testem??? Wszystkie Ci mowily ze sa 2 kreski a ty sobie wmawialas ze nie - i co? :p (sie odgryzlam:D)

reklama
ale ani na twarzy ani nogi nic zero przybrania na wadze, żadnych zmian i stad ta mysl. Fotek z wyjscia nie widzialam :)
Ja czuję się ostatnio kiepsko, okres wielkimi kroami sie zbliza czuje go mocno. no ale cóż.. do wizyty do Lewego juz tylko 2 tygodnie :)
Jakbysmy mialy tyle hajsu co one to moglybysmy sobie pozwolic na tyle zabiegow w spa co one i tez oprocz brzucha by nic nie bylo widac. Chociaz w sumie i moja bratowa w drugiej ciazy tez taka chuda ze z tylu w zyciu bys nie poznala, dopiero jak sie obroci to jest maly brzuch i zastanawiam sie gdzie to dziecko sie miesci

kupiłam je ostatnio w biedrze - hmm nie wiedzialam ze 1 łyzka dziennie i chyba troche za dużo mi się wzięło i sypło :) jezeli pomagają facetom mężowi też podsunę.
Jak nie jesz codziennie to i wiecej spokojnie mozesz. Chyba ze codziennie to mniej. Ale przed kolejna procedura polecam regularnie 2 lyzki dziennie dla ciebie:)

Madzia a co dajesz swoim.kotom ?
Puchy Animonda Carny
Suche Purizon
Oba kupuje na zooplusie (tam jest taka fajna opcja, że jak się wejdzie przez znaczek jakejś fundacji to in ma konto w zooplusie wpływa 5% wartości twoich zakupów i mogą coś za to wybrać ze sklepu, a ciebie to nic nie kosztuje).

Wątróbkę, serduszka, gotowanego kurczaka niesolonego

Zdarza mi się kupić shit jako smaczek, bo jak widzą saszete whiskasa to aż się trzęsą, ale to słabszej jakości jest, a kosztuje tyle samo, więc pojawia się raz czy 2 w tyg tylko.

Madzia, od maja a nawet od listopada choc w mniejszych dawkach napierd..am w siebie hormony, mam prawo byc juz sfiksowana pod tym wzgledem - a ze to forum nie o pracy jest tylko o ciazy to mi sie zdarza uniesienie emocjonalne. Zapomnialas jak plakalas nad pozytywnym testem??? Wszystkie Ci mowily ze sa 2 kreski a ty sobie wmawialas ze nie - i co? :p (sie odgryzlam:D)
Pewnie, że pamiętam, i uważam, że to normalne, ale jakoś tej oazy spokoju nie umiem sobie wyobrazić u ciebie ;)
Za to lubie cie taką jaką jesteś. Nie szukaj drugiego dna, bo nie pisałam tego żeby ci wbić szpilę, tylko uśmiechnąć się razem z tobą :)

reklama
Do góry