tamiza
Fanka BB :)
Nie stresuj się ! Jak na razie też Mam tylko estrofem będzie git !!Ja plastrów nie mam, tylko estrofem doustnie, ale to chyba to samo?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie stresuj się ! Jak na razie też Mam tylko estrofem będzie git !!Ja plastrów nie mam, tylko estrofem doustnie, ale to chyba to samo?
Cudnie, a tej szyjki ci zazdroszcze!!!Po dzisiejszej wizycie wszystko dobrze, pani doktor zadowolona i mamusia też :-)
Dzieciaki maja juz prawie po 1kg, bardzo ładnie rosną, szyjka długa koło 5cm, twarda i zamknięta.
Martwi mnie tylko to ze tak pozno 20dc.Ja sie lecze we Francji i tu tez troszke inaczej ,ograniczaja spotkania do minimum .W najgorszym wypadku podejde w następnym cykluNie stresuj się ! Jak na razie też Mam tylko estrofem będzie git !!
Lez lez poki mozesz za 8 miesiecy juz sobie nie polezysz beztroskoOprocz przyjemnosci podniebienia to jeszcze codziennie zapodaje sobie bajke o porze i selerze - przyszla pora to se-leze ile chce ale tez nie z przymusu tylko dlatego ze mi sie to podoba
A masz ty zla kobietoHehe no to sie doigralam ta moja nieobecnoscia caly weekend bede was z przerwami nadrabiac ponad 100 stron dajecie czadu
No to niezle podejscie lekarzy masakraZ tego co pisza dziewczyny, to maja wiecej wizyt. Poza tym ja tez nie narzekam. Co do badan to masz racje. Ja przez przystapieniem do procedury mialam badania poziomu witaminy d3 i hormonow tarczycy. Sporo badan mialam natomiast kiedy szukali przyczyny nieplodnosci. Pierwsze crio na cyklu naturalnym sie udalo, wiec chyba widza co robia. W ciazy o kazde badanie trzeba bylo sie prosic. Zeby zbadac krew na toksoplazmoze musialam oklamac, ze mam kota w domu, to samo z badaniem na cukrzyce ciazowa, sklamalam, ze u mnie choruja na cukrzyce
Sliczny :*Jestem [emoji6]po usg wszystko ok
mały ułożony główką w dół, i waży 1729g[emoji6]kawał chłopa, nabrał masy tydzień z usg to 31 i 5 , a z Om to 30 i 1 [emoji6]nastawiam się na większe dziecko ,tak jak jego starszy brat , ciuszki raczej 62 będę kupować [emoji2] szyjka długa i zamknięta, mam Wód płodowych powyżej normy, i to mnie trochę martwi , ale z usg wszystko wychodzi dobrze i tak będzie [emoji110]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
TO prawda moj kot po transferach tez nie odstepowal mnie na krok. Co prawda prawie zawsze spi z nami w lozku ale wtedy to juz byl przy mnie non stopMój pies po ostatnim transferze nie odpuszczał mnie na krok. Chodził nawet za mną do ubikacji. A najdziwniejsze było to, jak wieczorem szłam do sypialni to też się budził i od razu szedł za mną i spał przy łóżku do rana. Ma już 9 lat i zawsze spał w swoim legowisku.