reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Z tego co pisza dziewczyny, to maja wiecej wizyt. Poza tym ja tez nie narzekam. Co do badan to masz racje. Ja przez przystapieniem do procedury mialam badania poziomu witaminy d3 i hormonow tarczycy. Sporo badan mialam natomiast kiedy szukali przyczyny nieplodnosci. Pierwsze crio na cyklu naturalnym sie udalo, wiec chyba widza co robia. W ciazy o kazde badanie trzeba bylo sie prosic. Zeby zbadac krew na toksoplazmoze musialam oklamac, ze mam kota w domu, to samo z badaniem na cukrzyce ciazowa, sklamalam, ze u mnie choruja na cukrzyce :p
No to niezle podejscie lekarzy masakra

Jestem [emoji6]po usg wszystko ok
1504633360-aaaaaa.jpeg

mały ułożony główką w dół, i waży 1729g[emoji6]kawał chłopa, nabrał masy tydzień z usg to 31 i 5 , a z Om to 30 i 1 [emoji6]nastawiam się na większe dziecko ,tak jak jego starszy brat , ciuszki raczej 62 będę kupować [emoji2] szyjka długa i zamknięta, mam Wód płodowych powyżej normy, i to mnie trochę martwi , ale z usg wszystko wychodzi dobrze i tak będzie [emoji110]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Sliczny :*

reklama
Mój pies po ostatnim transferze nie odpuszczał mnie na krok. Chodził nawet za mną do ubikacji. A najdziwniejsze było to, jak wieczorem szłam do sypialni to też się budził i od razu szedł za mną i spał przy łóżku do rana. Ma już 9 lat i zawsze spał w swoim legowisku.
TO prawda moj kot po transferach tez nie odstepowal mnie na krok. Co prawda prawie zawsze spi z nami w lozku ale wtedy to juz byl przy mnie non stop :)

Do góry