dżoasia
Fanka BB :)
Nazbierala 11 jajec i czeka do pongdzie Shaggy po punkcji
czy przeoczylam post?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nazbierala 11 jajec i czeka do pongdzie Shaggy po punkcji
czy przeoczylam post?
Kochana zawsze przyprawiasz mnie o rogal na gębieNie ma u nas kogos jak koordynator, inny doktor... hmm moge trafic na zięcia mojego dr ale dziada tak nie lubie ze masakra - pecha mi przynosi wiec nie bede ryzykowac!!! Oczywiscie - jakzeby inaczej (za wariatke juz mnie macie wiec gorzej juz byc nie ma ze) ,w niedziele ide upuscic z zyly jeszcze raz
Oficjalne stanowisko kościoła jest. Reprezentuje je papież. Powstały dwa dokumenty, które pośrednio dotyczą invitro: „Donum vitae” i „Evangelium vitae”, z których wynika, że Kościół In Vitro nie dopuszcza.
Ja się generalnie raczej nie zgadzam ze stanowiskiem, że albo się coś uważa za grzech i wtedy grzechem jest, albo nie i wtedy nie. Wg mnie jeżeli uważa się za wyznawcę jakiejś religii to trzeba podążać za jej zasadami mimo, że są niewygodne. Bo idąc tropem "wyborów" to ja mogę uznać, że grzechem nie jest kogoś zastrzelić. I tzn, że nie mam grzechu i mam się nie spowiadać?
Serio moja wiara jest daleka od gorliwej. Raczej jestem wątpiąca niż wierząca. Ale chciałabym ochrzcić dziecko i np bez spowiedzi nie wyobrażam sobie iść do komunii. A nie iść do komunii na chrzcie własnego dziecka?
TakBardzo bym chciała sie nie nastawiac na porażkę.... ale czuje sie tak jak zawsze przed okresem ból pleców i zawsze miałam rację.. . Choć bym chciała żeby tym razem to zwiastowala szczęściem......
Dziewczyny czy można podejść cykl po cyklu do transferu???
hmmm... więc u mnie ani tak ani srak...
dzisiaj 11dpt wynik 265... (9dpt - 149, 7dpt - 82)
wychodzi przyrost 77%, poprzednio 81%... (a z tego pierwszego labo 6-8dpt był 103%)
TAK - wiem, że w normie ale mimo to gówniany jak dla mnie. Na tak wczesnym etapie nie powinien aż tak spadać nie wiem co myśleć ale przynajmniej przestałam fiksować - może przez to, że umówiłam się na wizytę na pon. Myślałam, żeby zadzwonić do kliniki ale dziś mój doktorek już nie przyjmuje.
Raczej mozna ale dla spokoju mozna tez poczekac jeden cykl i porobic jakies badania jesli lekarz zleci. Lepiej zmarnowac cykl i sie powkurzac niz zarodeczek froncia mnie tylko w 2dpt placy bolaly a tak to brzuch jsk na mega @ mimo nospy 3x1 i relanium 2x2mg - juz przed teansferem mnie tak bolal. Bedzie git, idz w ponBardzo bym chciała sie nie nastawiac na porażkę.... ale czuje sie tak jak zawsze przed okresem ból pleców i zawsze miałam rację.. . Choć bym chciała żeby tym razem to zwiastowala szczęściem......
Dziewczyny czy można podejść cykl po cyklu do transferu???
Ja z nim nigdy stycznosci nie mialam tylko eksresowe wizyty u ziecia wiec ten o zadnych nowosciach nie opowiadal.Wiesz, lubie posluchac co tam nowego na oxfordzie sie dzieje
Bo ja to taki glupol jestem. Nawet jak z jednej strony mi serce peka to i tak durnoty w pale siedzaKochana zawsze przyprawiasz mnie o rogal na gębie
Witam ja mialam dzwonic do szpitala wna pierwszy dzien @i dzwonilam dzis rano wiec spotkanie pierwsza echografie mam 27 wrzesnia i tez sie tak zastanawiam czemu tak pozno...no ale conie zostaje mi tylko sie dostosowacDziewczyny w którym dniu cyklu przypadał Wam transfer w przypadku criotransferu na sztucznum cyklu? Waham się czy nie zmienic terminu wizyty kontrolnej, bo pierwotnie pierwsza wizyta miała być u mnie w 17 dniu cyklu. Biorę już leki encorton estrofem i acard. Mam dwa mrożaczki i tyle lekarz chce podać. Chciałabym aby wszystko było dobrze i zostały ze mną. Pisałam do lekarza i odpisał że cytuje "powinno byc ok bo to nie jest Pani naturalny cykl" Czy to znaczy że go można wydłużać tymi lekami?