reklama
pisces
Fanka BB :)
Hej dziewuchy! Jak tam? Co tam? Nie było mnie prawie całe wakacje na forum, zerkam w kalendarz, a tam ostatnia z porodem @dreamscometrue jak była, tak i jest. Ech... Czy to znaczy, że żadnej się nie udalo? Czy kalendarz nie uzupełniony ?
anetka303
Sznaucer średni [emoji7]posiadanie psa było zawsze moim marzeniem. nigdy nie moglam miec bo mama nie tolerowala psa w domu. potem jak juz poszłam na swoje myslałamsobie ze to meczarnia dla psa ze cały dzien w domu. no ale teraz jestem w domu i nie planuje pracy na razie, poza tym dzieci lepiej sie chowaja z pasami no i dla mnie to jest super przygtowanie do dzidzi taka opieka. Poza tym w tym domu tak pusto i źle samej czasami.. a taki kochany do przytulania i spacerków to wspaniala rzecz. ja kocham psy baaardzo. Muszę tylko pomyślec aby:
- wybrac małą rasę, bez długiej sierści
- aby psinka była łagodna i lubiła dzieci
jakies podpowiedzi?
[emoji127] 28.10.2017
pisces
Pinczer miniaturowy, malutki, towarzyski, a najlepiej piesek ze schroniska.posiadanie psa było zawsze moim marzeniem. nigdy nie moglam miec bo mama nie tolerowala psa w domu. potem jak juz poszłam na swoje myslałamsobie ze to meczarnia dla psa ze cały dzien w domu. no ale teraz jestem w domu i nie planuje pracy na razie, poza tym dzieci lepiej sie chowaja z pasami no i dla mnie to jest super przygtowanie do dzidzi taka opieka. Poza tym w tym domu tak pusto i źle samej czasami.. a taki kochany do przytulania i spacerków to wspaniala rzecz. ja kocham psy baaardzo. Muszę tylko pomyślec aby:
- wybrac małą rasę, bez długiej sierści
- aby psinka była łagodna i lubiła dzieci
jakies podpowiedzi?
Mruch
Dziewczyny a tak z innej beczki czy malowala.ktoras z was meble z sieciowki farbami akrylowymi?' Mam meble z black red white w kolorze wenge i chcislabyn je przemalowac. Mam cala sypialnie tj. 2 szafy, komode, lozko i 2 stoliki nocne tylko sie cykam. Zaczelabym od stolika mocnego, wymienila uchwyt. Dawno mnie to korci ale sie boje bo to nie jest drewno tylko plyta.
Akrylowa bedzie cieżko, bedzie odpryskiwaniem przy każdym lekkim uderzeniu. Olejna tak. Ale najpierw musisz zmatowić papierem ściernym gradient 100. A potem odtłuścić benzyna ekstrakcyjna i malować wałeczkiem piankowym.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Featherlight76
Dziewczyny w którym dniu cyklu przypadał Wam transfer w przypadku criotransferu na sztucznum cyklu? Waham się czy nie zmienic terminu wizyty kontrolnej, bo pierwotnie pierwsza wizyta miała być u mnie w 17 dniu cyklu. Biorę już leki encorton estrofem i acard. Mam dwa mrożaczki i tyle lekarz chce podać. Chciałabym aby wszystko było dobrze i zostały ze mną. Pisałam do lekarza i odpisał że cytuje "powinno byc ok bo to nie jest Pani naturalny cykl" Czy to znaczy że go można wydłużać tymi lekami?
anetka303
Ja miałam crio na sztucznym właśnie 17 dcDziewczyny w którym dniu cyklu przypadał Wam transfer w przypadku criotransferu na sztucznum cyklu. Waham się czy nie zmienic terminu wizyty kontrolnej, bo pierwotnie pierwsza wizyta miała być u mnie w 17 dniu cyklu. Biorę już leki encorton estrofem i acard. Mam dwa mrożaczki i tyle lekarz chce podać, Chciałabym aby wszystko było dobrze i zostały ze mną.
[emoji127] 28.10.2017
dżoasia
hmmm... więc u mnie ani tak ani srak...
dzisiaj 11dpt wynik 265... (9dpt - 149, 7dpt - 82)
wychodzi przyrost 77%, poprzednio 81%... (a z tego pierwszego labo 6-8dpt był 103%)
TAK - wiem, że w normie ale mimo to gówniany jak dla mnie. Na tak wczesnym etapie nie powinien aż tak spadać nie wiem co myśleć ale przynajmniej przestałam fiksować - może przez to, że umówiłam się na wizytę na pon. Myślałam, żeby zadzwonić do kliniki ale dziś mój doktorek już nie przyjmuje.
dzisiaj 11dpt wynik 265... (9dpt - 149, 7dpt - 82)
wychodzi przyrost 77%, poprzednio 81%... (a z tego pierwszego labo 6-8dpt był 103%)
TAK - wiem, że w normie ale mimo to gówniany jak dla mnie. Na tak wczesnym etapie nie powinien aż tak spadać nie wiem co myśleć ale przynajmniej przestałam fiksować - może przez to, że umówiłam się na wizytę na pon. Myślałam, żeby zadzwonić do kliniki ale dziś mój doktorek już nie przyjmuje.
Mruch
A mozesz polecic fakiej marki farby kupowałas? Bo js kiedys czytalam o farbach anny s(tylko tyle pamietam z nazwiska ale to jskas angielka czy amerykanka). Jesteś zadowolona z efektu i czy bylo to trudne zadanie?
Anna Sloan to farby kredowe, idealne do stylu chabby chic, albo jeśli chcesz mieć mega matowe meble, ale moim zdaniem bardziej do drewna. Kup olejna satynowa, smrodu bedzie co niemiara ale jak dobrze zmatowisz i odtłuścisz bedą jak z salonu [emoji3]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Featherlight76
Boże to mnie przeraziłaś. A ja mam tam sie dopiero pojawić pierwszy raz w 17 dniu cyklu. Czy ten lekarz wie co robiJa miałam crio na sztucznym właśnie 17 dc
[emoji127] 28.10.2017
Podziel się: