reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziekuje [emoji4] milo ze komus sie podoba zwlaszcza osobom ktore nie pisza tego by przykrosci nie zrobic, tylko szczera opinia i troche dalo mi to wiecej wiary w siebie ze jednak cos potrafie[emoji4]

Yyyy.. Wow? [emoji15]1300 zł poproszę!!! Dobre konto na instagramie,fajna nazwa i robisz biznesa [emoji6]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

reklama
Ja już po punkcji. Zebrali 11 komórek ale jeszcze nic nie wiem dokładniej. Będę w po i3dzialek dzwonić. Dziewczyny z invimed poznan- dzwońcie przez infolinię czy macie nr do nich do Recepcji? a może lekarza? A i w zeszłym roku miałam pobrane 7 komórek to tak nie bolało jak dziś:/ no nic niech się teraz dziela bo ostatnio to jakaś zła moc panuje...

Agnies znowu gratuluję:*

A i reszcie też powodzenia
dżoasia- Przecież musi wkoncu zawiesić słońce. Musi i już:) trzymam ✊✊✊✊

Dziewczyny a tak z innej beczki czy malowala.ktoras z was meble z sieciowki farbami akrylowymi?' Mam meble z black red white w kolorze wenge i chcislabyn je przemalowac. Mam cala sypialnie tj. 2 szafy, komode, lozko i 2 stoliki nocne tylko sie cykam. Zaczelabym od stolika mocnego, wymienila uchwyt. Dawno mnie to korci ale sie boje bo to nie jest drewno tylko plyta.

Płyta z okleina czy sama płyta melaminowana ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja już po punkcji. Zebrali 11 komórek ale jeszcze nic nie wiem dokładniej. Będę w po i3dzialek dzwonić. Dziewczyny z invimed poznan- dzwońcie przez infolinię czy macie nr do nich do Recepcji? a może lekarza? A i w zeszłym roku miałam pobrane 7 komórek to tak nie bolało jak dziś:/ no nic niech się teraz dziela bo ostatnio to jakaś zła moc panuje...

dżoasia- Przecież musi wkoncu zawiesić słońce. Musi i już:) trzymam [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
[emoji110] [emoji110] [emoji110] za ladne zarodeczki [emoji110] [emoji110] [emoji110]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

dżoasia- Przecież musi wkoncu zawiesić słońce. Musi i już:) trzymam [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
11 komorek to ladny wynik, ze.3 odpadna bo nie dojrzale, wybiora 6 najladniejszych i bedzie co zapladniac. Niech sie ladnie dziela.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

I to jest wlasnie chore, ze nie ma jednego stanowiska tylko zalezy od "widzimisie" ksiedza. Co do rozwodow co z tego co wiem Papiez cos tam dziala, zeby to zmienic i zeby rozowodnicy mogli normalnie w kosciele funkcjonowac. Kiedys moze i do ivf dorosna...
Wydaje mi sie, ze generalnie sa przeciwni.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Tylko ze PL kościół nie uznaje obecnego papieża, bo to co on mówi jest dla nich niewygodne. Najważniejszy głos mają o. R.(bogacz wyzyskujący seniorów) i posel J. (frustrat z poważnymi zaburzeniami psychicznymi) :(

11 komorek to ladny wynik, ze.3 odpadna bo nie dojrzale, wybiora 6 najladniejszych i bedzie co zapladniac. Niech sie ladnie dziela.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Wszystkie mi zapladniaja bo mam wskazanie. W zeszłym roku pobrali 7 i jedna tylko odpadła więc liczę na mały odrzut :D i wiecie co ? co ma być to będzie. Rok temu się spinalam i nic to nie dało więc teraz biorę na luz. Już jaj com nic nie pomogę więc w rękach Boga reszta ;)

posiadanie psa było zawsze moim marzeniem. nigdy nie moglam miec bo mama nie tolerowala psa w domu. potem jak juz poszłam na swoje myslałamsobie ze to meczarnia dla psa ze cały dzien w domu. no ale teraz jestem w domu i nie planuje pracy na razie, poza tym dzieci lepiej sie chowaja z pasami no i dla mnie to jest super przygtowanie do dzidzi taka opieka. Poza tym w tym domu tak pusto i źle samej czasami.. a taki kochany do przytulania i spacerków to wspaniala rzecz. ja kocham psy baaardzo. Muszę tylko pomyślec aby:
- wybrac małą rasę, bez długiej sierści
- aby psinka była łagodna i lubiła dzieci

jakies podpowiedzi? :)

LABEK...ale tak do czwartego miesiąca.
Potem punkt 1 się deaktualizuje :)

reklama
Dziewczyny a tak z innej beczki czy malowala.ktoras z was meble z sieciowki farbami akrylowymi?' Mam meble z black red white w kolorze wenge i chcislabyn je przemalowac. Mam cala sypialnie tj. 2 szafy, komode, lozko i 2 stoliki nocne tylko sie cykam. Zaczelabym od stolika mocnego, wymienila uchwyt. Dawno mnie to korci ale sie boje bo to nie jest drewno tylko plyta.

Są specjalne farby do takich mebli. Zapytaj w sklepie, na pewno Ci doradzą. Znajomi przemalowali tak taki nienaturalny drewniany kolor na biało i wyszło super :)

Do góry