adunnnia90
Fanka BB :)
Moja to rasa shih tzu. Nie ma sierci tylko wlos wiec jest dobra dla alergikow, dodatkowo codziennie rano ja wyczesuje wiec w domu porrzadek nigdzie nie ma wlosow bo ich nie gubi[emoji4] no i to taki moj maly misio do przytulania [emoji173] gdyby nie ona to w domu bym siedziala sama a tak mam towarzysza i na spacerek wyjdziemy sie dotlenic codziennie. Ja od dziecka mialam psy w domu, moi rodzice kochaja zwierzeta do dzis maja psiaki. Mi maz kupił po 2 nieudanej IUI bo widzial jak to przezywam, odrazu sie w niej zakochalam [emoji7]posiadanie psa było zawsze moim marzeniem. nigdy nie moglam miec bo mama nie tolerowala psa w domu. potem jak juz poszłam na swoje myslałamsobie ze to meczarnia dla psa ze cały dzien w domu. no ale teraz jestem w domu i nie planuje pracy na razie, poza tym dzieci lepiej sie chowaja z pasami no i dla mnie to jest super przygtowanie do dzidzi taka opieka. Poza tym w tym domu tak pusto i źle samej czasami.. a taki kochany do przytulania i spacerków to wspaniala rzecz. ja kocham psy baaardzo. Muszę tylko pomyślec aby:
- wybrac małą rasę, bez długiej sierści
- aby psinka była łagodna i lubiła dzieci
jakies podpowiedzi?
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom