Masz juz wynik Asiu ?Sorka ja w pracy... nie mam jak was czytac. Krew oddana na cito. Dziolchy tu walcza zeby odwrocic moja uwage no ale sie qwa nie da. Srakam od rana..
reklama
no dobra ale księży i ich grzechy odstawmy na bok, oni kiedys sami za to odpowiedzą, mnie interesuje to jakie jest stanowisko kościoła do ivf bo ja słyszałam różnie np. ze jak nie ma mrożaków to nie jest grzech - ale ofocjalnego stanowiska nie mogę się dopokać w necie..Oraz dzieci na boku
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
ewelin86
Fanka BB :)
Chyba nie ma oficjalnego stanowiska, bo też kiedyś szukałam.no dobra ale księży i ich grzechy odstawmy na bok, oni kiedys sami za to odpowiedzą, mnie interesuje to jakie jest stanowisko kościoła do ivf bo ja słyszałam różnie np. ze jak nie ma mrożaków to nie jest grzech - ale ofocjalnego stanowiska nie mogę się dopokać w necie..
Mruch
Odebrałam wynik beta 182,9. Napisałam do lekarza czekam co powie.
Super, ale wieści [emoji3][emoji898]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje Kochana witamy w gronie ciężarówekA zaczynałyśmy na forum iui ja np plecy nic, a dziewczyny często miały. Pierwsza bete robiłam 8dpt podaną miałam blastke. A dziś jest ta terminowa 10dpt którą kazał zrobić lekarz. Wierze, że się uda kciuki
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Chętnie kupię weź sprzedaj plisssss.. Piękba jest ta torebeczka....Dziekuje [emoji4] milo ze komus sie podoba zwlaszcza osobom ktore nie pisza tego by przykrosci nie zrobic, tylko szczera opinia i troche dalo mi to wiecej wiary w siebie ze jednak cos potrafie[emoji4]
misis188
Ja mysle ze to zalezy od podejscia księdza di tematu. Tak samo jak jest z rozwodami. Niby po rozwodzie nie mozna przystepowac do komunii Św. ale to zalezy od ksiedza. Moja znajoma, głęboko wierzaca poszla zapytac ksiedza po rozwodzie o to i ksiądz powiedzial ze jesli nie ma drugiej osoby to moze przystepowac do Komunii Sw a rozwod nie byl z powodu zdrad czy tego typu rzeczyChyba nie ma oficjalnego stanowiska, bo też kiedyś szukałam.
Ja mam imprezkę w weekend 23-24 więc niestety odpadam... [emoji20][emoji20]mi pasuje niedziela. Akurat bede po wizycie u Lewgo konsutacyjnej
@ Joko dołączasz?
reklama
nieagatka
Ja mysle ze to zalezy od podejscia księdza di tematu. Tak samo jak jest z rozwodami. Niby po rozwodzie nie mozna przystepowac do komunii Św. ale to zalezy od ksiedza. Moja znajoma, głęboko wierzaca poszla zapytac ksiedza po rozwodzie o to i ksiądz powiedzial ze jesli nie ma drugiej osoby to moze przystepowac do Komunii Sw a rozwod nie byl z powodu zdrad czy tego typu rzeczy
I to jest wlasnie chore, ze nie ma jednego stanowiska tylko zalezy od "widzimisie" ksiedza. Co do rozwodow co z tego co wiem Papiez cos tam dziala, zeby to zmienic i zeby rozowodnicy mogli normalnie w kosciele funkcjonowac. Kiedys moze i do ivf dorosna...
Wydaje mi sie, ze generalnie sa przeciwni.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: