reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

musi koniecznie bo ja w Waie wsiadam :) i zboczymy potem trochę to JOko zabierzemy :D
To juz pelen samochod masz Paulina... wiec tak. Za 2 tyg, ale na wypad to moze w niedziele, bo sam lunchyk.to.w sobote sie wyrobie :) ale calodniowy wypad do Torunia to juz nie. Wiec niedziela bardziej :)

Pisz szbciutko czy pasuje bo na spontanie najlepsze spotkania sa.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Właśnie kochane, sama miałam o to pytać ale nie miałam odwagi. Nie jestem osobą mega wierzącą, ale nie mogę powiedzieć, że jestem niewierząca. Wiadomo, że zrobie wszystko, żeby mieć dziecko czy IVF jest akceptowane przez Kościół czy nie. A jakie Wy macie do tego podejście? Procedura procedurą ale co później? Spowiedź?

Dostaniesz rozgrzeszenie tylko jesli przyznasz, ze zalujesz, ze to zrobilas. Ja nie mam zamiaru nigdy sie z tego wyspowiadac. Ksiadz nie zrozumie, a Bog kiedys sam mnie z tego rozliczy.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Właśnie kochane, sama miałam o to pytać ale nie miałam odwagi. Nie jestem osobą mega wierzącą, ale nie mogę powiedzieć, że jestem niewierząca. Wiadomo, że zrobie wszystko, żeby mieć dziecko czy IVF jest akceptowane przez Kościół czy nie. A jakie Wy macie do tego podejście? Procedura procedurą ale co później? Spowiedź?
Też mi było glupio pisać, ale ten temat od długiego czasu chodzi mi po głowie. Ja jestem wierząca i mam takie mieszane uczucia!! nie spowiadałam się odkąd zaczęłam przygodę z in vitro..

To juz pelen samochod masz Paulina... wiec tak. Za 2 tyg, ale na wypad to moze w niedziele, bo sam lunchyk.to.w sobote sie wyrobie :) ale calodniowy wypad do Torunia to juz nie. Wiec niedziela bardziej :)

mi pasuje niedziela. Akurat bede po wizycie u Lewgo konsutacyjnej :)
@ Joko dołączasz?

Dostaniesz rozgrzeszenie tylko jesli przyznasz, ze zalujesz, ze to zrobilas. Ja nie mam zamiaru nigdy sie z tego wyspowiadac. Ksiadz nie zrozumie, a Bog kiedys sam mnie z tego rozliczy.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kiedyś czytałam, że jakaś dziewczyna trafiła na mądrego księdza i powiedziała, że żałuje że musiała przez to przejść, ale nie żałuje tego, że ma dziecko z tej metody. I normalnie rozgrzeszenie dostała.

Może wezmę i męża ze soba aby prowadził a my będziemy dyskutować ?;)

reklama
a co do zapuchniętych oczu o których dziś piszecie to powiem Wam ze ja sie obudzilam dzis o 11.30! i mam meega spuchniete i podkrążone bo przy zamkniętym oknie spalam :)

Do góry