reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
A ktory jestes rocznik? Jak jest pilns operacja to nie dasz rady sie zaszcxepic bo to wymaga czasu
Rocznik 85 ale skoro w 2012 wyniki wyszly ujemne to pewnie znaczy ze nie bylam na to szczepiona.
Nie mieszkam w swojej rodzinnej miejscowosci i poki co niw bede miec mozliwosci zeby podejsc do przychodni, do ktorej nalezalam do konca liceum :-)
Wychodzi na to, ze musze podejsc do aktualnej lekarki pierwsz kontaktu i ja zapytac :-)

Rocznik 85 ale skoro w 2012 wyniki wyszly ujemne to pewnie znaczy ze nie bylam na to szczepiona.
Nie mieszkam w swojej rodzinnej miejscowosci i poki co niw bede miec mozliwosci zeby podejsc do przychodni, do ktorej nalezalam do konca liceum :-)
Wychodzi na to, ze musze podejsc do aktualnej lekarki pierwsz kontaktu i ja zapytac :-)
Zrob badanie na przeciwciala antyHBC i antyHBV oraz antygen HBs. Ewentualnie przedzwon do tej przychodni. Mysle ze powinni ci udzielic info z kartoteki jesli cie "zidentyfikuja" na podst twoich danych osobowych:)

Poki mam wene zaczelam nastepny :)
1504797469-aaaaaa.jpeg

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Piękne. Masz talent :) ja bym nie miała cierpliwości

Miałam. Piotruś wciąż nie przybiera na wadze. Dysproporcja między dziećmi to aktualnie 900g czyli 37%. To bardzo dużo. Przepływy są ok. Dzisiaj lekarz w pojedynkę nie zdecydował się na postawienie diagnozy. Wprost powiedział ze jutro w kilku usiada i będą debatować co z nami. Dziś kolejna dawka sterydu. Gdzieś między wierszami padło hasło ze cc może w przyszłym tygodniu

[emoji127] 28.10.2017
Anetko wierze ze lekarze podejma najlepsza decyzje dla waszej trojeczki i wszystko sie skonczy dobrze. Trzymam mocno za Was kciuki[emoji110] [emoji110] [emoji110]

reklama
Do góry