reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Cały czas dzis o tobie kochana myślałam. Jutro idziesz powtorzyc bete? Js tez dzis huj...sie czuje. Lepiej zeby mnie szerokim.lukiem omijali. Jeszcze sie rozryczalam bo moja szwagierka która nie lubi zwierzat zaczęła sie wymadrzac a zaczelo sie od tego ze rozbila sie jej miska ktora przywiozlam na wode i tak sie gadka rozwinęła ze teraz rycze jak glupia
Misis... jak taka sprawa warta twoich lez to poplacz, a potem pomysl ze to glupota i sie nie przejmuj.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A nie chce powiedzieć za dużo zeby potem nie żałować powiedzianych slow choc cisna mi sie na jezyk
Nie mow!

Nie ma sensu, nie o miske.

A pieska nam pokarzesz? Mamy watek o ivfowych zwierzakach:) Ja mam np 4 koty - tez moje oczka w glowie :)

Cały czas dzis o tobie kochana myślałam. Jutro idziesz powtorzyc bete? Js tez dzis huj...sie czuje. Lepiej zeby mnie szerokim.lukiem omijali. Jeszcze sie rozryczalam bo moja szwagierka która nie lubi zwierzat zaczęła sie wymadrzac a zaczelo sie od tego ze rozbila sie jej miska ktora przywiozlam na wode i tak sie gadka rozwinęła ze teraz rycze jak glupia
Ehh... ja mam ochote caly dzien ryczec. Chociaz modle sie zeby mnie przeczucie mylilo to jakos im blizej jutra tym gorzej. Trzymaj sie kochana, to przez te hormony swirujemy. Nadzieja umiera ostatnia...

Ehh... ja mam ochote caly dzien ryczec. Chociaz modle sie zeby mnie przeczucie mylilo to jakos im blizej jutra tym gorzej. Trzymaj sie kochana, to przez te hormony swirujemy. Nadzieja umiera ostatnia...
Rzadko takie rzeczy pisze, ale tule cie. Ale mimo wszystko nadal kibicuje!!!

Aaaa nie chwalilam wam sie jeszcze. Odgniewalam sie z szydelkiem i skonczylam kocyk. Trzeba go jeszczenuprac i bedzie git
1504797442-aaaaaa.jpeg

Nie mow!

Nie ma sensu, nie o miske.

A pieska nam pokarzesz? Mamy watek o ivfowych zwierzakach:) Ja mam np 4 koty - tez moje oczka w glowie :)

Moja szwagierka nie lubi psow i nigdy nie zrozumie mojej milosci do mojego psa ktory jest czlonkiem rodziny i mojs podpora. Bez niej nyloby mi korewsko ciężko. Sprobuje wrzucic zdjecie tylko jak bede na kompie bo jak probuje wrzucic jakies zdjecie z komorki to pisze ze za duzy rozmiar

Moja szwagierka nie lubi psow i nigdy nie zrozumie mojej milosci do mojego psa ktory jest czlonkiem rodziny i mojs podpora. Bez niej nyloby mi korewsko ciężko. Sprobuje wrzucic zdjecie tylko jak bede na kompie bo jak probuje wrzucic jakies zdjecie z komorki to pisze ze za duzy rozmiar
I niech nie rozumie! To twoj pies i jej nic do tego :)

reklama
U nas w rodzinnie każdy kto był w ciąży to każdemu powiedziałam co będzie czy chłopczyk czy dziewczynka na 5 ciąż tylko jeden raz sie pomyliłam więc jak czarownica hehe ;) mówię Ci ze będzie dobrze i będzie ważył ponad 2kg ;) kiedy teraz następne Usg ?;)
Pewnie dopiero w przyszłym tygodniu chyba że coś zacznie się dziać <tfu tfu>.

[emoji127] 28.10.2017

Do góry