reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Teraz byłam u dr M mam wizytę 18 więc zobaczę co powie....może jakaś skruchę wykarze... Chce ruszyć pod okiem dr G, mówił mi że pójdę długm protokołem i owszem będę miała po nim hiperke i brak transferu ze świeżego zarodka ale choć nie powinno być tak jak teraz.A przecież chodzi o uzyskanie jak największej ilości zarodków a nie o brak hipetki... A dr M niestety skupił się na tym aby hipetki nie było i zawalił bo ona i tak jest tyle że ja wróciłam do punktu wyjścia...
Nasienie M jest ok.ponoc nawet bardzo ok.
Nie poddajemy się ale nie umiem zaufać dr M czuję się oszukana...tak jakby celowo skasował mi te darmowa procedurę... Bo jestem w programie 2+1

Masz w programie darmowe wizyty, więc możesz wizje dr G na kolejną stymulację skonsultować jeszcze np z dr Piekarz.
Co dwie głowy to nie jedna ;)

reklama
Ja już po wizycie .I już wiem dlaczego miałam to krwawienie. Mam miesniaka w macicy 6mm na 4mm tuż obok łożyska i tuż za tym miejscem zbierała się krew a po pewnym czasie ż tej krwi zrobił się skrzep . I w pewnym momencie pod swoim ciężarem się oderwał. Dlatego te krwawienie. Teraz już się goi to miejsce ale możliwe że jeszcze długo będę lekko plami ć na brązowo. Lekarz mówi że bardzo mało prawdopodobne że to się powtórzy. Dzidziuś rośnie prawidłowo ma około 9 cm a serduszko bije 153 . Lekarz profilaktycznie zapisał mi progesteron raz dziennie po jednej tabletce dowcipnie. Troszkę spokojniejsza jestem jak znam przyczynę. Pozdrawiam cale zgromadzenie :-) :)

Ja już po wizycie .I już wiem dlaczego miałam to krwawienie. Mam miesniaka w macicy 6mm na 4mm tuż obok łożyska i tuż za tym miejscem zbierała się krew a po pewnym czasie ż tej krwi zrobił się skrzep . I w pewnym momencie pod swoim ciężarem się oderwał. Dlatego te krwawienie. Teraz już się goi to miejsce ale możliwe że jeszcze długo będę lekko plami ć na brązowo. Lekarz mówi że bardzo mało prawdopodobne że to się powtórzy. Dzidziuś rośnie prawidłowo ma około 9 cm a serduszko bije 153 . Lekarz profilaktycznie zapisał mi progesteron raz dziennie po jednej tabletce dowcipnie. Troszkę spokojniejsza jestem jak znam przyczynę. Pozdrawiam cale zgromadzenie :-) :)
Jasna odpowiedz co sie dzieje jest najlepsza.
Super ze dzidzia juz taka duza :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzieki ze pytasz... bylam w pracy, wlasnie wrocilam i czuje sie ok. Fizycznie.
Cały czas dzis o tobie kochana myślałam. Jutro idziesz powtorzyc bete? Js tez dzis huj...sie czuje. Lepiej zeby mnie szerokim.lukiem omijali. Jeszcze sie rozryczalam bo moja szwagierka która nie lubi zwierzat zaczęła sie wymadrzac a zaczelo sie od tego ze rozbila sie jej miska ktora przywiozlam na wode i tak sie gadka rozwinęła ze teraz rycze jak glupia

reklama
Do góry