reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Czytam o progesteronie ,tzn.szukam i znajduje takie cos:
O co ludzie prosza w aptece:):):):):)
Poproszę Domestos do płukania jamy ustnej (chodziło o Dentosept)

Krem z jaja (krem Ziaja)
Poproszę coś na przeziębienie dla dziecka. W jakim wieku? 20 lat
Sidolux poproszę (chodziło o Sudocrem)
Szałwia i nabiał (chodziło o Tymianek i Podbiał)
Poproszę tabletki, takie białe i okrągłe, w kartonowym opakowaniu
Czy dostanę mleko Debilon? (chodziło o Bebilon)
Poproszę striptiz intensywny na bolące gardło (chodziło o Strepsils Intensive)
Płyn do płukania jamy intymnej
Poproszę sól filozoficzną
Maść na świąd osobisty
Poproszę test przeciwciążowy
Stoperan do uszu (chodziło o stopery)
Poproszę Halopierdol (chodziło o Haloperidol)
Nie pamiętam jak to się nazywało, ale jak mi pani pokaże, to będę wiedział, że to ten lek.

Na recepcie: krople do uszu – 10 kropli na szklankę wody
Takie kapsułki do oczu, które łykam
Poproszę szerszeń (chodziło żeń-szeń)
Syrop śledziowy (chodziło o prawoślazowy)

Na recepcie: 3x1 doustnie – dopochwowo
Poproszę Supermen (chodziło o Supremin)
Poproszę majtki przeciwporodowe
Coś na pocenie się mózgu
Poproszę Sex (chodziło o Zyx)
Nasienie koziorożca (chodziło o nasienie kozieradki)
Poproszę bukszpan (chodziło o Buscopan)
Syrop lewoślazowy (chodziło o prawoślazowy)
:D:D:D:D

Hehe dobre Halopierdol wymiata :D :D

reklama
Czołem dziewczyny! Śledzę Wasze posty i zmagania z problemem który również i mnie dotyka od jakiś 4 lat... ale jakoś zawsze brakowało mi odwagi żeby napisać... jesteśmy po 4 letniej walce o dziecko po pierwszym transferze... wynik hcg 2,0... co o tym myśleć ? Porażka ? Kolejna ? Leczy sie może któraś z Was w Płocku w Gravidzie ?

Czołem dziewczyny! Śledzę Wasze posty i zmagania z problemem który również i mnie dotyka od jakiś 4 lat... ale jakoś zawsze brakowało mi odwagi żeby napisać... jesteśmy po 4 letniej walce o dziecko po pierwszym transferze... wynik hcg 2,0... co o tym myśleć ? Porażka ? Kolejna ? Leczy sie może któraś z Was w Płocku w Gravidzie ?
Witaj Lulka, fajnie, że piszesz.

Niepotrzebnie bałaś się napisać!!

Co do bety, który dzień po transferze i ilodniowy zarodek. Ale ... 2 to mało...

U mnie dr zalecil.embrio gen we wczesniejszej klinice. W obecnej powiedzial.ze szkoda na to kasy bo maja super medium.do hodowli zarodkow a w tamtej wcześniejszej zalecal. I to jeden.i ten sam lekarz. Odradzal primo Vision ze to jest strata kasy
Ok dzieki :) nas jak narazie nie nanawial powiedzial ze jest taka opcja do zaproponowania a decyzja nalezy do nas

reklama
3dniowy zarodek, 12 dpt. Podobno nadzieja umiera ostatnia. Tylko u mnie umierała już milion razy...

Lulka... w 12 dpt beta powinna być już przynajmniej dwu-, jak nie trzycyfrowa.

Nie poddawaj się, dużo dziewczyn zaskoczyło za drugim albo trzecim razem!! Zostań z nami, będziemy cię wspierać.

A jaki jest u was problem??

Do góry