reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja mam gonal ale zostało tylko 300j i nie wiem czy można go dalej używać leży cały czas w lodówce ale był otwarty
Podobno jest dalej wazny z data przydatnosci a ile w tym.prawdy to juz trzeba spytac lekarza. Ale np na menopurze pisze ze rozrobiony jest wazny tylko 28 dni. Jesli na gonalu nie ma to powinien byc zdatny do urzycia

Lulka... w 12 dpt beta powinna być już przynajmniej dwu-, jak nie trzycyfrowa.

Nie poddawaj się, dużo dziewczyn zaskoczyło za drugim albo trzecim razem!! Zostań z nami, będziemy cię wspierać.

A jaki jest u was problem??
Niestety wynik jest negatywny. Mi pani w laboratorium powiedziała ze od 5-ciu jest pozytywnie.

Ja tez znam 2 takie super anegdotki.

Koleżanki (mocno kościelna) córka tez 3 latka co chwile biegają do kościoła, kiedyś pojechałam z nimi do urzędu po paszport a tam takie duże drzwi drewniane jak do kościoła, a mała nagle w krzyk:
- O nie! Tylko nie do Bozi [emoji3][emoji23]

Innej koleżanki syn (mniej kościelna), podczas mszy taka cisza a on na cały kościół:
- Mamo co tak cicho siedzisz? PEWNIE SIE ZESRAŁAŚ.

Podobno nawet ksiądz płakał ze śmiechu.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie moge ze smiechu wyrobic :D :D

To musze zamowic zawsze to 1 tabletka a nie kilka na raz :)
Szkoda ze wiraminki sa ze sztucznymi witaminami b bo tez bym wziela
Ale oprocz tej fertifirmuly to js kochana brałam duzo innych lekow. Koenzym q10,magnez 3x2,jakies inne jeszcze suplementy których nie spisalam ale wszystkie polecaly dziewczyny tu na forum. Strasznie sobie w brodę pluje ze nie zapisalam tego gdzieś:( a i na pewno jadłam jeszcze orzechy brazylijskie tak 5-6 sztuk dziennie bo w tedy mi jeszcze nie smakowaly

Z 6komórek zapłodniły się tylko 2... teraz została już tylko 1... ostatnia szansa. Hawryluk podejrzewa PCO leczę się tam od 3 lat ale jednoznacznej diagnozy nigdy nie usłyszałam i to mnie strasznie dołuje...

Z 6komórek zapłodniły się tylko 2... teraz została już tylko 1... ostatnia szansa. Hawryluk podejrzewa PCO leczę się tam od 3 lat ale jednoznacznej diagnozy nigdy nie usłyszałam i to mnie strasznie dołuje...
Więc masz przynajmniej jeszcze jedną szansę. Żadna z nam nie powie ci na 100%, że się uda, ale możemy Cię wspierać.

A badaliście męża??

reklama
No właśnie synek od tygodnia nie przybrał na wadze. Jutro mam się stawić do szpitala, dostanę sterydy na rozwój plucek i zobaczymy co dalej. Tydzień temu Piotruś ważył 1700 a Ola 2100, dzisiaj Piotruś dalej 1700 a Oka 2400. Płakać mi się chce, znowu czuje bezsilność bo nie mogę pomóc swojemu dziecku [emoji22]
Na szczęście przepływy u obojga są ok

[emoji127] 28.10.2017
Ojej to sie narobilo. Trzymam kciuki za maluchy wszystko bedzie dobrze kochana :*

Do góry