reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochana mają. Zrobią ale za kasę...jakbym im malo placila...250 goła wizyta bez badań typu posiew

07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
No ks jakbym miała iść na samo usg 3d do innej kliniki to bodajże 300zl a w klinice u mnie nie robili a za wizytę 220 brali a to sama wizyta z usg

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

No ks jakbym miała iść na samo usg 3d do innej kliniki to bodajże 300zl a w klinice u mnie nie robili a za wizytę 220 brali a to sama wizyta z usg

Mi sie wydaje ze u mnie robią przy okazji usg genetycznego w III trymestrze. Mam nadzieję

Dziewczyny, ja po badaniu. Żywia wazy kilogram!!! I taka jest sliczna
1504720462-aaaaaa.jpeg

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Super wieści [emoji7] [emoji7] [emoji9] [emoji9]

Miałam. Piotruś wciąż nie przybiera na wadze. Dysproporcja między dziećmi to aktualnie 900g czyli 37%. To bardzo dużo. Przepływy są ok. Dzisiaj lekarz w pojedynkę nie zdecydował się na postawienie diagnozy. Wprost powiedział ze jutro w kilku usiada i będą debatować co z nami. Dziś kolejna dawka sterydu. Gdzieś między wierszami padło hasło ze cc może w przyszłym tygodniu

[emoji127] 28.10.2017
Nie martw się będzie dobrze. Myślę, że cc będzie dobrym rozwiązaniem, a synek nadrobi szybko. Ważne, że jesteś pod dobrą opieką

Miałam. Piotruś wciąż nie przybiera na wadze. Dysproporcja między dziećmi to aktualnie 900g czyli 37%. To bardzo dużo. Przepływy są ok. Dzisiaj lekarz w pojedynkę nie zdecydował się na postawienie diagnozy. Wprost powiedział ze jutro w kilku usiada i będą debatować co z nami. Dziś kolejna dawka sterydu. Gdzieś między wierszami padło hasło ze cc może w przyszłym tygodniu

[emoji127] 28.10.2017
Hmm...może tak będzie lepiej , maluszek szybciej przybierze na wadze już na świecie, na pewno dobrze zadecydują. Który masz tc?

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Może to cc to jakieś wyjście, Mały "sam" bez siostry pewnie szybciej nadgoni. Super, że takie mają podejście i nie robią nic nieprzemyslanego.

To prawda, swoją drogą od podania sterydu do cc powinno upłynąć ok 7 dni żeby móc powiedzieć ze w 100 proc zadziałał. Najgorsza jest ta niepewność i niemoc.

[emoji127] 28.10.2017

To prawda, swoją drogą od podania sterydu do cc powinno upłynąć ok 7 dni żeby móc powiedzieć ze w 100 proc zadziałał. Najgorsza jest ta niepewność i niemoc.

[emoji127] 28.10.2017
Anetka robisz co możesz w tej chwili. Nic innego juz nie poradzisz. Zobaczysz będzie dobrze[emoji5] widać masz dobrych lekarzy, to najważniejsze. Drugi dzień macie steryd dopiero prawda?

Nie martw się będzie dobrze. Myślę, że cc będzie dobrym rozwiązaniem, a synek nadrobi szybko. Ważne, że jesteś pod dobrą opieką

Ostatnio ten oddział uzyskał najlepsza ocenę w Polsce wśród oddziałów ginekologicznych i polozniczych wiec myślę że wiedza co robią

[emoji127] 28.10.2017

reklama
Do góry