reklama
Dziewczyny,
chętnie odkupię Lutinus, jeśli którejś został.
Pozdrawiam
Aga
agnieszkaolszewska@yahoo.pl
Pozdrawiam
Aga
gosia321
Fanka BB :)
Hehe od razu z grubej ruryTo znajomemu urodziły się bliźniaczki. I każdemu opowiada, że urodziły mu się córki i w sumie w domu ma 5 bab i pies tez suka. Pewnego dnia idzie z córką (5lat) i spotyka znajomego i znów opowiada, że urodziły mu się bliźniaczki. Na to Zuza "też suki" [emoji23]
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Hej ja mam na sprzedaż sprzedam całe opakowanie i dodam 5 szt jeśli jesteś chętna zapraszam na privDziewczyny,
Pozdrawiam
Aga
gosia321
SuPer gratuluje :*Dziewczęta właśnie przed chwilą dowiedziałam się że będę miała dziewczynkę
Mruch
I wyczailam.od czego czuje moj zoladek. Od euthoryxu ktory trzeba brac na czco i pptem caly dzien czuje zoladek
Powiem Ci ze to dziwne, ja od lat biorę na czczo bo mi wycieli tarczyce i nigdy po tym mnie żołądek jakoś nie bolał! A dawka 125mg.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mruch
No chyba wlasnie nie poznam...
Przestań złowróżyć, przepraszam ale kop w dupsko Ci sie należy. Uspokój sie i wierz w kropka. Przyrost nie jest najgorszy a stres i zamartwianie sie w niczym nie pomoże. Co ma być to bedzie a spokój może wiele zdziałać. Zajmij sie czymś pożytecznym a nie główkuj i wróż z fusów[emoji13][emoji3].
Mruch
Nie panikuję - po prostu jest mi przykro, że znowu coś może być nie tak. Dziś pierwszy raz odważyłam się przeczytać jakiś artykuł o ciąży, chciałam zacząć się oswajać tą myślą, że jednak może być dobrze i od razu liść, żeby nie czuć się zbyt pewnie. Betę oczywiście powtórzę. Dobrze, że jutro idę już do pracy to mi szybciej zleci...
Musisz zacząć sie przyzwyczajać ze będziesz sie tak już martwić do końca swoich dni! Najpierw o betę, teraz o przyrost, potem o serducho, karczycho, połówkowe, prawidłowy poród w terminie, szczepienia, odparzona pupę, kolki, mleko za ciepłe, woda w wanience za zimna, gorączka, ząbkowanie, raczkowanie, obita główkę, a potem kontakty z rówieśnikami, czy odpowiednio dbasz o rozwój intelektualny, czy dobrze odżywiasz ..... I mogłabym wymieniać i wymieniać.
Sama przecież tego chciałaś. Wiec weź sie w garść i zobaczysz ze bedzie dobrze.
Jesteś niereformowalna [emoji13]
reklama
Mruch
jakoś wszystkie gratulowałyście... Ty też. Zreszta nieważne. Wy możecie panikować, jeździć po szpitalach a ja wiecznie uśmiechnięta nie mam prawa podzielić się swoimi obawami...
Widzę, ze faktycznie masz ciężki dzień. A może zaczynaja sie humorki ciążowe. [emoji13]Nie denerwuj sie już nie chcemy Cię tu tłamsić, staramy sie wszystkie Cię wspierać!!! Tylko daj sobie szanse na szczęście, Przyrosty naprawdę nie są takie złe - wiec dopuść myśl ze może faktycznie sie udało [emoji3]. Jak myślisz dlaczego Cię tak pocieszamy! Bo życzymy Ci tego z całego serca! Tym bardziej po tym co przeszłaś! A obawy, nawet jak sie udało bedą z Tobą już zawsze!
Podziel się: