reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Gieniek,
To naprawde super ze nie masz hiperki i serdecznie gratuluje blizniakow :-) Ja dzisiaj wracam do domku, hiperka zaczela sie w koncu powoli wycofywac, wiec juz mnie tu nie chca w szpitalu trzymac, i cale szczescie bo to juz prawie 2 tygodnie tu jestem. Najwyzszy czas wracac do domku i do m. sie poprzytulac :-) w koncu we troje :-)

Dziewczynki, bede caly czas trzymac kciuki zeby wszystkim sie udalo.

reklama
Catleya...gratuluje pieknego widoku kochana!! bardzo sie ciesze razem z toba!:tak: hiperka ustepuje, wracasz do domu, wreszcie w pelni mozesz sie cieszyc raze mz mezem ciaza!

gieniek...dziewczyny tu mowia, ze to nie ma znaczenia gdzie sa maluchy, wazne, ze w macicy i tego sie trzymamy! bedzie wszystko dobrze i jeszcze bedziesz sie smiala z tego, ze tak sie wszystkiego boisz, no ale to zrozumiale jest, bo przeciez matki ktore tak duzo przeszly, zeby miec dzieciaczki bardziej pewnie beda o nie dbaly:tak:

nie wiecie dziewczynki kochane ktorego dc podaje sie ta dipehereline? i czy ona jest podawana jednorazowo czy kazdego dnia przez 14 dni musze sobie cos wstrzykiwac?

Gienek, serdeczne GRATULACJE!!! kolejne maluszki na forum!!! Ciesze sie bardzo! Niech sie zdrowo rozwijaja :-)

Catleya, swietnie,ze juz Cie nie chca w szpitalu :tak: czes wracac z maluszkami do domciu :-)

Ja odpoczywam, jaki mi przykazali. Wczoraj czulam jakis niepokoj.W nocy chwycil mnie skurcz jak na okres,ktory ustapil,gdy polozylam sie na boku z podkurczonymi nogami. Poza tym, ten progesteron dowcipny mnie doprowadzi do nerwow. Obudzilam sie rano a tu majtki mokre. NIe sadze zeby to byla rozpuszzona otoczka sadze,ze to raczej progesteron w ampulce, ktory wyplynal. :szok: buuuuu

Ostatnia edycja:
Gienek - i ja dołączam do grona gratulujących :-):-):-):-):-):-). Oby takich wspaniałych wieści było jak najwięcej. Niech ten czas będzie dla Ciebie najpiękniejszym ze wszystkich. Niech niesie spokój i radość.

agapl13
- odpoczywaj teraz jak najwięcej. Piszesz,że progesteron jest winowajcą mokrej bielizny. Jeśli ten lek przyjmujesz dopochwowo,to jest to bardzo prawdopodobne.Piszesz też o leku w ampułkach - tu raczej nie jest możliwe by lek Ci "wypłynął". Przynajmniej tak mi się wydaje ;-)

A ja śmigam niedługo na wizytę. Myślę,że dzisiaj powinnam poznać termin pick upu.
Znowu stres i wewnętrzny niepokój :huh:

Last time- powodzonka mam nadzieje ze bedziesz mila mase pieknych dojrzalych i gotowych jajeczek.
Daj znac jak bedziesz znala szczegoly.
Moje jakeczka zabiora mi juz jutro rano:szok:

Nie stresuj sie za bardzo to w niczym nie pomaga. Glowa do gory - powodzenia!

elala - dziękuję za słowa otuch - przydadzą się na pewno. Stres w niczym nie pomaga,jednak w tej chwili jest to silniejsze ode mnie :wściekła/y:. Właśnie tymi pęcherzykami się tak martwię. Mam ich o połowę mniej niż w poprzednich podejściach.
Zaciskam kciuki za Twój jutrzejszy dzień :-):-)

gienek - GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cudnie :-)

A ja odebrałam dziś wyniki 2 weryfikacji Bety i mam 443,5 :-D dr się upiera, że będą bliźniaki, a mi tak trudno w to uwierzyć, aż boję sie myśleć, że mogłaby to być prawda :-)

reklama
Do góry