reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

gienek to teraz na forum ciąży bliźniaczej na ciebie czekamy :):):):) Ja byłam na scanie 18 kwietnie to była 23 doba po transferze. Na scanie brzusznym były dwa pęcherzyki a na tym dośrodkowym ;-) widziałam tez zarodki. Gratuluje ci pięknie. A rozmieszczenie to chyba nie jest jakoś bardzo ważne. ważne ze są oba w macicy i powinno być dobrze. Ściskam cie mocno.
A tak z innej beczki jak kobieta w ciąży to sie mowi ze ciężarówka jest a w ciąży podwójnej co? Tirowka;-)?

reklama
gieniek super,że hiperki nie ma no i gratuluję dwóch pęcherzyków-coś ostatnio same blizniaki-fajowo-sama jestem z blizniaków hehe.
marcikuk właśnie mówi się ciężarówka:-)Rozbawiłaś mnie z tą tirówką hihi

Mam pytanko może wiecie ile najlepiej odczekać do kolejnego podejścia.Macie racje teraz muszę odpocząć nabrać dystansu i walczyć dalej.Dziś wróciłam do pracy to mam już mniej czasu na łapanie doła.

Gieniek gratuluje blizniaków to muszą być emocje zobaczyć na usg 2 piękne maleństwa ja to bym zaraz ryczała ze szczęścia taka jestem płaczka cieszę się razem z tobą mam nadzieje że też kiedyś dołącze do waszego grona szczęśliwych mamusiek, ciężarówek i tirówek haha. Jeszcze raz dzięki za słowa wsparcia takie forum dużo pomaga i wciąga bo właśnie leci mój serial ale się rozpisałam, uciekam na małe co nieco!

Domi - ja mieszkam i podchodze do IVF w UK i tu zalecaja 3 miesiace. Tak wiec po 3ciej @ bedziesz mogla podchodzic:-). Tak trzymaj nie poddawaj sie czas leci szybko i zanim sie obejrzysz bedziesz juz po wszystkim:-D
Gieniek - no to los Ci wynagrodzil - dwa male szczescia w brzuszku, tak sie ciesze i zazdroszcze tak pozytywnie;-) dbaj o siebie i malenstwa trzymam kciuki za was

Marciukuk mogę być nawet tirówką nie ma problemu;-) Ja miałam USG dowcipne i nie było widać zarodków-mam nadzieję,że nie powinnam się tym jeszcze martwić? A jak się to forum dla ciąży bliźniaczej nazywa?
Domi123 dzięki śliczne za to co napisałaś! Ty też będziesz płakała ze szczęścia już niedługo-zobaczysz!!!Emocje niesamowite,ale z drugiej strony znowu ta lekarka wzbudziła moją czujność mówiąc,że ułożyły się dziwnie,bo w przeciwnych rogach,nikt mi nie mówił wcześniej,że mam macicę dwurożną:-(
Cataleya gratuluję ślicznego widoku, cieszę się razem z Tobą:-)
Lola216 a u Ciebie jak usadowiły się maleństwa?Są obok siebie?

Geniek-:-D:-D:-D hehe wiedziałam!!!!Gratuluję!!!!!!A maluchy, że po rogach to nie szkodzi- jeszcze się będą tulić;-).

Marcikuk- rozbawiłaś mnie z tymi ciężarówkami, ale tirówki to u nas te "koleżanki" co na drodze stoją:nerd:, ja w każdym razie dzisiaj stwierdziłam, że będę wyglądać jak cały kombajn, bo kolejna znajoma mi mówiła jak wyglądała w ciąży bliźniaczej.....

Geniek- nie martw się ja byłam w 5t4 (nie pamiętam jaki to był dzień DPT, ale też było widać tylko pęcherzyki, a jak poszłam 10dni później to serduszka pięknie biły:-)

reklama
sylha - dokładnie tirówki to "koleżanki" z drogi, emek się nabijał. Ale powiem ci ze z tym kombajnem to mnie powaliłaś na kolana. No to drogie koleżanki ciężarówki z ciąża pojedyncza witają was koleżanki z ciąża mnoga zwane kombajnami :-D:-D:-D:-D:-D

Gienek - to forum dla ciąży bliźniaczej to tez na BB. Tak jak tutaj wchodziłaś na "staramy się" tak tam masz mamy bliźniąt, trojaczków, itd i w tym masz ciąże bliźniaczą

Do góry