reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

last time tak wszystkie są dla mnie bo dawczyni była tylko i wyłącznie dla nas przygotowywana. Obowiązków całe mnóstwo, ale w sumie wszystkie na własne życzenie. Ja zazwyczaj mam tak, że jak się nie dzieje nic to jest spokój długi czas a jak się coś zacznie to wszystko w jednym czasie:)

Gieniek bardzo dobrze, że zajmą się tobą odpowiedni ludzie. daj nam znać co i jak z tobą. ściskam mocno:*

reklama
agavva - Bardzo Ci gratuluję. Trzymam kciuki za prawidłowy przyrost bety:-)

domi - Witam na forum , no i niestety bardzo Ci współczuję że się nie udało. Trzymaj się

agapl - trzymam kciuki kochana żeby Twoja gwiazdeczka została z Tobą.
Odpoczywaj teraz i relaksuj się ile tylko się da:tak:

aniołeczek - kurcze ta Twoja @ już mi stracha napędziła ale na szczęście przylazła. 12 komórek to super , oby jak najwięcej było dobrej jakości. Czekam na nowe wiadomości od Ciebie ;-)

last time - Witam na forum. Mam nadzieję , że ten 3 raz będzie dla Ciebie szczęśliwy.

aniołeczek - no jak dobrze pójdzie to jeszcze pod koniec miesiąca się na inseminację załapię. Ale staram się o tym nie myśleć bo to jest jak z tą Twoją @ , jak się człowiek na coś nastawi to zawsze coś się pomiesza.

Gieniek,
Bardzo dobrze ze nie czekalas do czwartku, ja albuminy mialam przetaczane 2 albo 3 razy. I biore dostinex ktory blokuje prolaktyne, juz drugie opakowanie.
A dzisiaj mialam jeszcze kontrolne usg, jeden jajnik jest nieco wiekszy niz poprzednio, drugi sie troszke zmniejszyl, ale co najwazniejsze widzialam juz pecherzyk ciazowy 6,6x3,3 mm :-)
Tak sie ucieszylam jak nigdy w zyciu :-)

Magdusia,
Dziekuje Ci Kochana, ja to czuje ze sie kompletnie rozkleje ze szczescia jak serduszko uslysze. Ciekawa jestem reakcji mojego m. Dzis jest 22dpt, chyba zaczne dni odliczac, juz nie moge sie doczekac.

joweg - tutaj to mi nie kazali robic hcg tylko sikanca w 14 dniu po transferze, ale zrobiłam wcześniej. A później się domagałam bety ale lekarka sie nie zgodzila po 7 pozytywnych testach.

gienek - i co z tobą???

anioleczek - zawsze tak jest cisza przed burza a później wszystko naraz. Zycze ci aby wszystkie 12 byly piękne i się super zapłodniły. No i żeby te wybrane z tobą zostały.

Jestem po wizycie, uffffff mam powiększony jajnik, z którego pobierano pęcherzyki,ale żadnej wody nie mam w jamie brzusznej, muszę pić dużo wody i prowadzić oszczędzający tryb życia,ale to nie wszystko, widziałam dzisiaj 2 PĘCHERZYKI CIĄŻOWE!!!!!!!słuchajcie ulokowały się po przeciwnych stronach, jeden w jednym rogu a drugi w drugim, lekarka mnie pytała,czy nie mam macicy dwurożnej-ale ja nic o tym nie wiem..mam nadzieję,że takie rozmieszczenie nie wpłynie na rozwój?? Dzisiaj mam 19 dpt nie widać było jeszcze zarodków w środku, kiedy je można zobaczyć?

reklama
Giniek - :happy2: wow!!!! Mówiliśmy Ci , ze będzie dwojeczka:))
Ja byłam na pierwszym USG 23dpt i było widać tylko jeden pecherzyk z jednym zarodkiem na 2mm. Dopiero 1,5 tygodnia pózniej na kolejnym USG bily serduszka dwa:) to teraz poczekaj na kolejna wizytę , żeby juz były serduszka :) Ale fajnie :) Gratuluje.

Do góry