reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

nie jest tak zle nie jest,z badan wynika ze 74% kobiet ma nie przesuniete okno,a reszta niestety...:(Po tym badaniu mozesz byc pewna ze przez okolo 20 miesiecy wlasnie wtedy jest optymalny punkt.Ale mowimy tutaj o crio,niestety na naturalny cyklu jest to badanie b.trudne do zrobienia ze wzgledu na to ze trzeba wiedziec czy juz po owulacji jest,cykl sie zmienia jest dluzszy lub krotszy i w sumie ten test byly wazny tylko w tym momencie.Zarodki i grubosc endo maja jak najbardziej znaczenie tak samo jak tysiace dzialan ktore musza w tym momencie razem zaskoczyc

Ja mialam 4xcrio. Endo szybko ładnie rosło na estrofemie. 3 pierwsze razy 12 mm, progesteron włączany w 11 dc i nic. 4 podejście szybciej włączony encorton przez co endo przestało rosnąć. Progesteron od 15 dc przy endo 7,8 i implantacja była.
Czyli przy nastepnym podejściu powinnam się upierać, żeby progesteron był włączany dokładnie w tym samym dniu co za czwartym razem (nawet jeśli endo gotowe będzie wcześniej), bo tylko wtedy mam szansę trafić w okno?

reklama
Paulina odpusc, moze ja to kreci jak tak kogos podqrwia. Nie daj sie wyprowadzic z rownowagi. Mowie ci, zamiast sie tak denerwowac to se zapal, mniejsze zlo moim zdaniem :)
Nie denerwuje a palic nie chce bo znowu zacznę a skończyłam z tym nałogiem z 3 miechy temu nie chce wracać ;) zrobiłam sobie pazurki ;)

Ja teraz jestem na sztucznym. Od 2dc biore estradiol a wizyte kontrolna mam w 17dc. Dopiero wtedy bede wiedziala kiedy bedzie wlaczony progesteron i kiedy crio.
Ja mam podobnie tez biore estrofem 2 razy dziennie od 3 dnia cyklu i pierwsza wizyta w 17 dniu cyklu.Tak się zaczynam martwic czy to nie za późno na pierwszą wizytę przy crio?

Jak to w szpitalu, spać nie mogę. Wczoraj dostałam pierwszą dawkę sterydów, dziś kolejna wieczorem noni zobaczymy co wykaże usg
Nie śledzę kalendarza od jakiegoś czasu ale bezustannie trzymam za Was kciuki. Udanego dnia [emoji110]

[emoji127] 28.10.2017
Ja tez nie spie... alergia... mdlosci...
A jak po tych sterydach? Kiedy znowu zrobia usg albo kiedy beda sprawdzic czy maly przybral na wadze?

A jak po tych sterydach? Kiedy znowu zrobia usg albo kiedy beda sprawdzic czy maly przybral na wadze?
Wagę sprawdza się właśnie podczas dokładnego usg, obiecali ze rano tuż po obchodzie i myślę że dotrzymaja słowa [emoji6] Położna uprzedzila mnie ze po tych sterydach cukier będzie mi skakał jak oszalały wiec samopoczucie może być różne. Oj tam ja wytrzymam wszystko oby moje kruszynki były zdrowe

[emoji127] 28.10.2017

reklama
I ja nie śpię już od godziny... Ostatnio budzę się ze strasznym bólem głowy a do łazienki idę jak na kacu. Do tego codziennie śnią mi się jakieś koszmary

Do góry