No to zaszalalyscie z postami [emoji15]
Super super super!!!
BardO sie cieszę i mam nadzieje dołączyć do Ciebie szybko .
Mam fajki Ale nie chce palić wypilam ta setunie i szczerze wypilabym jeszcze jedna no po prostu mnie wku***** ja wiedziałam że Ty to mnie pocieszysz wyjebane wykonane na nia mam niech się cieszy ja jej pokaże ze mnie to wcale nie ruszyło po co robiła mi ta przykrość nie czaję tego
Ach to zawsze boli bez względu jak to kto powie i kiedy [emoji58] ja miałam taka sytuacje , ze znajoma wiedziała, ze poroniłam.sami długo sie starali( bo miała beznadziejnego lekarza) i dawałam jej rady , co, gdzie sie leczyć, jak zastrzyk wbijac( była tyko na clo i ovitrel [emoji15]) i na moje pytanie jak test jej wyszedł to mi skłamał ze sie nie udało, ja oczywiście zaczelam ja pocieszać zadawać następne pytania co teraz itd i wyczailam ,ze bezczelnie mnie okłamuje...na mój napór pytań w końcu napisała, ze mnie przeprasza, dłużej juz nie moze.... i wysłała mi foto z usg....
Oczywiście udaje ,ze wszystko jest ok, grzecznie pogratulowałem, ale niesmak pozostaje....
Dziewczyny proszę o radę.
W czwartek miałam zabieg łyżeczkowania, a L4 dostałam do jutra. Czy mogę tak szybko wrócić do pracy? Dużo autem jeżdżę i trochę muszę połazić w pracy. Niby czuję się dobrze, ale bardzo boję się, że mi się jakieś zrosty porobią. W sumie to nawet nie wiem od czego one się robią.
Kochana ja w czwartek miałam zabieg a w sobotę juz zwiedzałam Londyn.... o zrostach nic nie słyszałam na wizytach...[emoji15]
A ja myślałam, że z tymi myszami to mi babcia wymyśla głupoty, a tu rzeczywiście
Prawda prawda!!! I nie można jej niczego odmawiać [emoji23][emoji23][emoji23]
U mnie @ się powoli rozkręca! A to oznacza, ze od jutra rozpoczynam antykoncepcję!!!
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Mordeczko to trzymam kciuki za piękny cykl.
No właśnie synek od tygodnia nie przybrał na wadze. Jutro mam się stawić do szpitala, dostanę sterydy na rozwój plucek i zobaczymy co dalej. Tydzień temu Piotruś ważył 1700 a Ola 2100, dzisiaj Piotruś dalej 1700 a Oka 2400. Płakać mi się chce, znowu czuje bezsilność bo nie mogę pomóc swojemu dziecku [emoji22]
Na szczęście przepływy u obojga są ok
[emoji127] 28.10.2017
O kurczę [emoji853] Piotrusiowi nie smakuje jedzenie! Jakieś lody z chipsami matka wcisnij!!! [emoji15][emoji12]
Bedzie dobrze, trzymam kciuki!
Juz 9dc, tez mi sie wydale, ze troche pozno. Wszystko okaze sie 13.09, to tylko moje przypuszczenia. Przy poprzednim krio blastki mialam podane 5 dni po owulacji, bo zarodek mial wlasnie 5 dni.
To chyba od endo zależy kiedy
ja tez mialam takie dawki,u mnie za wysokie byly niestety
endo roslo jak szalone ,pre dni przed transferem mialo juz po 18-19 mm.Aktualna klinika w Czechach ,przy endo wyzszym niz 14 mm. odwoluje transfer
U mnie właśnie tez endo szybo roslo z estrofenem, ostatnio miałam sie pokazać 11-13dc ale nie mogłam i pojechałam 10dc a ono 10mm , 3 dni i transfer, nie wiem jakby to było gdybym pojechała np 13 dc ? Teraz tez szybciej ide, lepiej częściej sprawdzić niż przegapić [emoji58]
A co do menu i diet... dostałam Dietę płodności od akupunkturzystki i trochę sie zdziwiłam....
Przeciwwskazane : zimne napoje, woada( chyba ze gorąca)lody!!!, produkty mleczne, surowe warzywa i owoce w dużych ilościach , z surowych warzyw można od czasu do czasu zjeść marchewkę... [emoji12] - dieta YANG, pieczenie , smażenie,dieta powinna być rozgrzewająca
[emoji848] ja potrafię cały dzień tylko na owocach i warzywach...zimnych...
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"