reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja jestem analitykiem, ale przy tym introwertykiem, wiec jestem takim dziwnym czlowiekiem, ktory ma problem z emocjami, ale nie ma problemu z liczbami.

Moj maz jest bardziej emocjonalny ode mnie :d

Ale tez czasami jak mnie za duzo emocji najdzie to nie wiem jak sobie z nimi poradzic, chyba nadal dobrze ze odbylam zaloby po tacie, bo w sumie sama nie wiem co czuje, zlosc na sytuacje, rozczarowanie bo nie tak mialo byc, akceptacje, bo tata juz nie cierpi..

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Mojemu introwertykowi w zeszłym roku zmarła mama, a on może przez 5 minut dał po sobie poznać że go to zabolało. Ktoś z zewnątrz by pomyślał, że spłynęło po nim jak po kaczce.
Faktycznie specyficzni z Was ludzie i czasami ciężcy do ogarnięcia, ale jak tu Was nie kochać ;)
A te skrajne emocje które opisałaś są jak najbardziej zrozumiałe.

Mojemu introwertykowi w zeszłym roku zmarła mama, a on może przez 5 minut dał po sobie poznać że go to zabolało. Ktoś z zewnątrz by pomyślał, że spłynęło po nim jak po kaczce.
Faktycznie specyficzni z Was ludzie i czasami ciężcy do ogarnięcia, ale jak tu Was nie kochać ;)
A te skrajne emocje które opisałaś są jak najbardziej zrozumiałe.
Ale ja slabo znam te emocje. Duzo ludzi powiedzialoby, ze jestem zimna. Otwieram sie wiecej przy ludziach ktorych znam, i... duzo latwiej nawiazuje relacje z ludzmi jak nie musze wchodzicz nimi w bezposrednie interacje, dlatego dobrze mi sie z.wami gada. Meza tez poznalam przez internet :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Czytam o progesteronie ,tzn.szukam i znajduje takie cos:
O co ludzie prosza w aptece:):):):):)
Poproszę Domestos do płukania jamy ustnej (chodziło o Dentosept)

Krem z jaja (krem Ziaja)
Poproszę coś na przeziębienie dla dziecka. W jakim wieku? 20 lat
Sidolux poproszę (chodziło o Sudocrem)
Szałwia i nabiał (chodziło o Tymianek i Podbiał)
Poproszę tabletki, takie białe i okrągłe, w kartonowym opakowaniu
Czy dostanę mleko Debilon? (chodziło o Bebilon)
Poproszę striptiz intensywny na bolące gardło (chodziło o Strepsils Intensive)
Płyn do płukania jamy intymnej
Poproszę sól filozoficzną
Maść na świąd osobisty
Poproszę test przeciwciążowy
Stoperan do uszu (chodziło o stopery)
Poproszę Halopierdol (chodziło o Haloperidol)
Nie pamiętam jak to się nazywało, ale jak mi pani pokaże, to będę wiedział, że to ten lek.

Na recepcie: krople do uszu – 10 kropli na szklankę wody
Takie kapsułki do oczu, które łykam
Poproszę szerszeń (chodziło żeń-szeń)
Syrop śledziowy (chodziło o prawoślazowy)

Na recepcie: 3x1 doustnie – dopochwowo
Poproszę Supermen (chodziło o Supremin)
Poproszę majtki przeciwporodowe
Coś na pocenie się mózgu
Poproszę Sex (chodziło o Zyx)
Nasienie koziorożca (chodziło o nasienie kozieradki)
Poproszę bukszpan (chodziło o Buscopan)
Syrop lewoślazowy (chodziło o prawoślazowy)
:D:D:D:D

Do góry