reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny po prostu myślałam że mnie ch** strzeli właśnie moja zajebista siostra cioteczna oznajmiła mi ze jest w ciąży a wiedziała że nam sie nie udało i się zastanawiam po jakiego walą mi o tym pisała no po prostu takiego płacz u nigdy w życiu nie widział mój M tak mnie to zabolało ze kupiłam sobie setkę kolorowej i ja popijam a najgorsze jest to ze ona jak sie starała to normalnie piwo piła nie oszzedzala się i za pierwszym razem się udało naturalnie no nie mogę tego pojąć

reklama
Dziewczyny po prostu myślałam że mnie ch** strzeli właśnie moja zajebista siostra cioteczna oznajmiła mi ze jest w ciąży a wiedziała że nam sie nie udało i się zastanawiam po jakiego walą mi o tym pisała no po prostu takiego płacz u nigdy w życiu nie widział mój M tak mnie to zabolało ze kupiłam sobie setkę kolorowej i ja popijam a najgorsze jest to ze ona jak sie starała to normalnie piwo piła nie oszzedzala się i za pierwszym razem się udało naturalnie no nie mogę tego pojąć
Masz fajke? Zapal se do tej wódy. Boli ale co zrobisz. Powsciekaj sie ulzyj sobie jak mozesz a potem olej to i zyj swoim zyciem. A smsa od niej skasuj :)

Mamy razem urlop i jutro jedziemy nad morze także nic się nie da ukryć ;) i tak wynegocjowałam środe bo lekarz kazał w piątek. Mnie nic nie boli i tu schiziuje.
No to nie psuj sobie takiego wypadu tym horrorem oczekiwania na wynik po oddaniu krwi:) do srody zleci jak z bicza bo sie zajmienie soba, ja niestety caly tydzien siedzialam samiutka bo moj ciagnal charytatywne nadgodziny:p

Masz fajke? Zapal se do tej wódy. Boli ale co zrobisz. Powsciekaj sie ulzyj sobie jak mozesz a potem olej to i zyj swoim zyciem. A smsa od niej skasuj :)
Mam fajki Ale nie chce palić wypilam ta setunie i szczerze wypilabym jeszcze jedna no po prostu mnie wku***** ja wiedziałam że Ty to mnie pocieszysz wyjebane wykonane na nia mam niech się cieszy ja jej pokaże ze mnie to wcale nie ruszyło po co robiła mi ta przykrość nie czaję tego ;)

Znam to... ale jedyne co nam pozostało to w danej chwili odreagować (krzyczenie pomaga [emoji6]) A potem się pozbierać i wierzyć że nas też czekają dobre wieści w końcu...

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Ale wiesz co najbardziej zabolało ze stwierdziła że ona mi to powie bo przecież babcia by mi wkoncu powiedziała a co mnie to obchodzi tak szczerze wiedziała co przeżywam to nie jeszcze dojebac a niech bardziej cierpi co za świat jeszcze mówi jak będziesz gotowa to sie odezwij no jeblam hehe już jestem mega gotowa no normalnie kleszcze z radość no jaja jakich mało napisałam jej ze życzę szczęśliwej ciąży i tyle bo zatkało mnie

reklama
Mam pytanie do tych szczęśliwych mamusiek:) po transferze i becie to co się bierze (na sztucznym) żeby podtrzymać ciążę i jakie są koszty. jak długo trzeba brać progesteron czy zastrzyki?

Do góry