reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

I po co wam te stresy z sikaczami:) lepiej od razu na bete, moim zdaniem przy bladtkach juz mozna isc 5dpt, jak ma byc dobrze to cos wyjdzie:)
I po co wam te stresy z sikaczami:) lepiej od razu na bete, moim zdaniem przy bladtkach juz mozna isc 5dpt, jak ma byc dobrze to cos wyjdzie:)
Cieszę się razem z Tobą i duże kciuki aby przyrost był piękny ;)

reklama
Dziewczyny A ja sie juz zaczynam stresować.. . Jutro moj wielki dzień.. przytule kropeczka... ciekawe jak tam moje kropczeki sie czują ile zostało.. . Ehh... @dżoasia naprawdę bardzo sie cieszę.. .wielkie gratulacje jupi
Wlasnie mialam cie wywolywac do odpowiedzi! Kochaniutka a ty nie dzwonilas do labo zeby sie dowiedziec co i jak? Rozloz jutro nozki a pozniej zacisnij, nie puszczaj:)

Wlasnie mialam cie wywolywac do odpowiedzi! Kochaniutka a ty nie dzwonilas do labo zeby sie dowiedziec co i jak? Rozloz jutro nozki a pozniej zacisnij, nie puszczaj:)

No właśnie nie dzwoniłam...lekarz nic nie mówił żeby dzwonić.. tylko ze widzimy sie w poniedziałek na transferze. będę trzymać mocno i nie wypuszcze..... hihi :-) mam nadzieję ze choc połowa sie zaplodnila....

No właśnie nie dzwoniłam...lekarz nic nie mówił żeby dzwonić.. tylko ze widzimy sie w poniedziałek na transferze. będę trzymać mocno i nie wypuszcze..... hihi :-) mam nadzieję ze choc połowa sie zaplodnila....
Do mnie dzwonili na drugi dzien po punkcji i mowili ze jak chce wiedziec cos wiecej to zeby w 3dobie dzwonic. A gdzie sie leczysz? Niektore dziewczyny dzwonily na jakies infolinie zeby sie polaczyc z labo;)

reklama
a jak szukalam inf o wartosciach bety przy blizniakach to czasami dziewczyny mialy niskie i sie okazywalo ze blizniaki , przyrosty tez nie zawsze wysokie i tez blizniaki wiec chyba reguly nie ma. trzeba czekac na usg. jak Ty teraz tyle wytrzymasz jak Ty taka niecierpliwa ;) ? mnie ten tydzien dluzy sie jak nie wiem , jeszcze 3 dni.
Zleci szybko, u ciebie piekne przyrosty sa to czekaj na ta srode jak na prezent od mikolaja :) o nic sie nie martw! :)

Do góry