reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

I po co wam te stresy z sikaczami:) lepiej od razu na bete, moim zdaniem przy bladtkach juz mozna isc 5dpt, jak ma byc dobrze to cos wyjdzie:)
I po co wam te stresy z sikaczami:) lepiej od razu na bete, moim zdaniem przy bladtkach juz mozna isc 5dpt, jak ma byc dobrze to cos wyjdzie:)
Cieszę się razem z Tobą i duże kciuki aby przyrost był piękny ;)

reklama
Dziewczyny A ja sie juz zaczynam stresować.. . Jutro moj wielki dzień.. przytule kropeczka... ciekawe jak tam moje kropczeki sie czują ile zostało.. . Ehh... @dżoasia naprawdę bardzo sie cieszę.. .wielkie gratulacje jupi
Wlasnie mialam cie wywolywac do odpowiedzi! Kochaniutka a ty nie dzwonilas do labo zeby sie dowiedziec co i jak? Rozloz jutro nozki a pozniej zacisnij, nie puszczaj:)

Wlasnie mialam cie wywolywac do odpowiedzi! Kochaniutka a ty nie dzwonilas do labo zeby sie dowiedziec co i jak? Rozloz jutro nozki a pozniej zacisnij, nie puszczaj:)

No właśnie nie dzwoniłam...lekarz nic nie mówił żeby dzwonić.. tylko ze widzimy sie w poniedziałek na transferze. będę trzymać mocno i nie wypuszcze..... hihi :-) mam nadzieję ze choc połowa sie zaplodnila....

No właśnie nie dzwoniłam...lekarz nic nie mówił żeby dzwonić.. tylko ze widzimy sie w poniedziałek na transferze. będę trzymać mocno i nie wypuszcze..... hihi :-) mam nadzieję ze choc połowa sie zaplodnila....
Do mnie dzwonili na drugi dzien po punkcji i mowili ze jak chce wiedziec cos wiecej to zeby w 3dobie dzwonic. A gdzie sie leczysz? Niektore dziewczyny dzwonily na jakies infolinie zeby sie polaczyc z labo;)

reklama
a jak szukalam inf o wartosciach bety przy blizniakach to czasami dziewczyny mialy niskie i sie okazywalo ze blizniaki , przyrosty tez nie zawsze wysokie i tez blizniaki wiec chyba reguly nie ma. trzeba czekac na usg. jak Ty teraz tyle wytrzymasz jak Ty taka niecierpliwa ;) ? mnie ten tydzien dluzy sie jak nie wiem , jeszcze 3 dni.
Zleci szybko, u ciebie piekne przyrosty sa to czekaj na ta srode jak na prezent od mikolaja :) o nic sie nie martw! :)

Do góry