reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

sa dwie szkoly jazdy,jedni lekarze mowia ze jak najbardziej bo wtedy organizm walczy z infekcja a nie z zarodkiem i skupia sie nie na nowym domowniku ,druga mowi zeby sie najpierw wychorowac i potem startowac ,bo kazda choroba jest obciazeniem dla organizmu i organizm bedzie sie bronil przed przyjeciem zarodka. Na pewno nie robi sie transferu jak sie ma goraczke ,bo to juz jest mogila totalna;)
A wogole to masz jeszcze 4 dni zeby sie wylezec i wychorowac.Kladz sie do lozka ,lez i pachnij ,a twoj pan niech wokol ciebie skacze.;)

Dzięki dziewczyny. Mam nadzieję, że do czwartku będzie lepiej... bo ja z takich co długo do siebie dochodzą. Ale tak właśnie myślałam, że jak gorączki nie będę miała to podejdę to tego transferu ☺
Oj fajnie by było poleżeć i się wygrzać, wyspać, wychorować. Niestety mam 3.5 roczną córeczkę, która też jest chora, ale najgorszy jest mój M, bo on ma katar i jest biedaczek przez to umierający. Jak się dzisiaj wk.... i dym zrobiłam i go pogoniłam to biedaczek z katarem wstał i przynajmniej udawał, że coś robi!!! Heh ten mój M naprawdę gorszy niż dziecko.

reklama
O matko to wy tak oszczednie:) ja od pierwszej wizyty w klinice do dzisiaj czyli 2 transfer, ze wszemi lekami i badaniami wybulilam 23tys... oczywiscie ciule nie powiedzieli ze mozna se pakiet wykupic a zanim sie zorientowalismy zeby wypytac (bo mialam nadzieje ze przy ktorejs wizycie ktos powie - nastepnym razem przyniescie kase na procedure) to juz czesc rzeczy mielismy oplacone
O matko to wy tak oszczednie:) ja od pierwszej wizyty w klinice do dzisiaj czyli 2 transfer, ze wszemi lekami i badaniami wybulilam 23tys... oczywiscie ciule nie powiedzieli ze mozna se pakiet wykupic a zanim sie zorientowalismy zeby wypytac (bo mialam nadzieje ze przy ktorejs wizycie ktos powie - nastepnym razem przyniescie kase na procedure) to juz czesc rzeczy mielismy oplacone
My z badaniami i wszystkim ponad 8 tyś nie wiem co on teraz wymyśli chciałabym aby zrobił jakieś konkretne badania

Dzięki dziewczyny. Mam nadzieję, że do czwartku będzie lepiej... bo ja z takich co długo do siebie dochodzą. Ale tak właśnie myślałam, że jak gorączki nie będę miała to podejdę to tego transferu ☺
Oj fajnie by było poleżeć i się wygrzać, wyspać, wychorować. Niestety mam 3.5 roczną córeczkę, która też jest chora, ale najgorszy jest mój M, bo on ma katar i jest biedaczek przez to umierający. Jak się dzisiaj wk.... i dym zrobiłam i go pogoniłam to biedaczek z katarem wstał i przynajmniej udawał, że coś robi!!! Heh ten mój M naprawdę gorszy niż dziecko.
Każdy facet umiera jak ma katarek i kaszelek ja wtedy mówię do mojego M czy juz wzywać mamę aby mógł sie pożegnać hehe to tak śmiesznie wygląda a przy okazji tak wkurza jak się uzala nad sobą

Dziewczyny mam jakiegoś doła tak mnie ten jajnik czy co to jest boli masakra jakaś chciałabym podejść w październiku ale jest problem nie mam kasy i muszę czekać to jest najgorsze bardzo bym chciała ale nie mam za co nie wiem czy wziąć kredyt czy któraś z Was brała nie wiem co mam robić ;( ***** żeby tak człowiek musiał cierpięc

Jak ja podchodziłam do ivf 4.5 roku temu to jeszcze nie było refundacji. Ale już lada chwila miała wejść. Dużo dziewczyn wtedy brała kredyty. Niestety nie jest to tanie

Też finansuje z bieżącego życia i mi już 20 tys wyszło a tu jeszcze 10 tys za badanie zarodków. Wszystkie pieniądze odkladamy. nie ma zakupów typu a fajna kurtka czy torebka. samochody też są do robienia to tylko tak z grubsza albo trochę teraz a za miesiąc znowu coś. wakacji nie było ale co zrobić.
U nas od wrzesnia poszlo prawie 35 tys-wliczajac w to leki platne 100% i szczepienia i badania immunologiczne

reklama
Do góry