reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Też finansuje z bieżącego życia i mi już 20 tys wyszło a tu jeszcze 10 tys za badanie zarodków. Wszystkie pieniądze odkladamy. nie ma zakupów typu a fajna kurtka czy torebka. samochody też są do robienia to tylko tak z grubsza albo trochę teraz a za miesiąc znowu coś. wakacji nie było ale co zrobić.

I dlatego wiem ,ze nic nie wiem:D:D:D
"Oprócz walki z wolnymi rodnikami rutyna istotnie zmniejsza toksyczne działanie utlenionego cholesterolu, co powoduje obniżenie ryzyka chorób serca i miażdżycy. Według ostatnich badań rutyna może zapobiegać nadmiernej krzepliwości krwi i być wykorzystana w profilaktyce u pacjentów zagrożonych udarami i atakami serca."

Link do: Rutyna: działanie i skutki uboczne. Leki i suplementy z rutyną

nie wiem:D bo juz sie doczytalam ze nawet rozrzedza:D a jesli to ma byc probleme to bierzes ASS 100 i sie wyrowna. Zreszta ukrwienie macicy to najmniejszy problem ,przy tym milione innych rzeczy ktora musza w tym momencie zafunkcjonowac;) Asiu nie wiem chociaz twoje myslenie ma glebszy sens:)
Tylko tak jak pisalam wczesniej - nie mam mozgu to moze mnie nie sluchajcie:) nam mama zawsze rutinoscorbin dawala jak sie nam krew z nosa puszczala wiec stad moje skojarzenie...

A moge zapytać ile wzięłaś ? My teraz wydaliśmy ponad 8 tyś nie wiem czy brac chyba sis zdecyduje ale nie wiem ile bo za każde dobranie sie płaci
O matko to wy tak oszczednie:) ja od pierwszej wizyty w klinice do dzisiaj czyli 2 transfer, ze wszemi lekami i badaniami wybulilam 23tys... oczywiscie ciule nie powiedzieli ze mozna se pakiet wykupic a zanim sie zorientowalismy zeby wypytac (bo mialam nadzieje ze przy ktorejs wizycie ktos powie - nastepnym razem przyniescie kase na procedure) to juz czesc rzeczy mielismy oplacone

reklama
Do góry