My chyba musimy wziąć bo bez tego nie da rady teraz podejśćJa na szczescie jeszcze nie musialam brac kredytu ale im wiecej kasy na to potrzebujesz tym wiecej - nie wiadomo skad jestes w stanie na to zaoszczedzic... zadziwiajace jest bez czego czlowiek moze wyzyc, jak ma w zyciu taki cel...
reklama
My chyba musimy wziąć bo bez tego nie da rady teraz podejśćJa na szczescie jeszcze nie musialam brac kredytu ale im wiecej kasy na to potrzebujesz tym wiecej - nie wiadomo skad jestes w stanie na to zaoszczedzic... zadziwiajace jest bez czego czlowiek moze wyzyc, jak ma w zyciu taki cel...
Też finansuje z bieżącego życia i mi już 20 tys wyszło a tu jeszcze 10 tys za badanie zarodków. Wszystkie pieniądze odkladamy. nie ma zakupów typu a fajna kurtka czy torebka. samochody też są do robienia to tylko tak z grubsza albo trochę teraz a za miesiąc znowu coś. wakacji nie było ale co zrobić.
dżoasia
Fanka BB :)
Haha nie do konca bo on tradycjonalistaDżoasia Twój mąż to szczęściarz ☺
annemarie
I dlatego wiem ,ze nic nie wiem
"Oprócz walki z wolnymi rodnikami rutyna istotnie zmniejsza toksyczne działanie utlenionego cholesterolu, co powoduje obniżenie ryzyka chorób serca i miażdżycy. Według ostatnich badań rutyna może zapobiegać nadmiernej krzepliwości krwi i być wykorzystana w profilaktyce u pacjentów zagrożonych udarami i atakami serca."
Link do: Rutyna: działanie i skutki uboczne. Leki i suplementy z rutyną
"Oprócz walki z wolnymi rodnikami rutyna istotnie zmniejsza toksyczne działanie utlenionego cholesterolu, co powoduje obniżenie ryzyka chorób serca i miażdżycy. Według ostatnich badań rutyna może zapobiegać nadmiernej krzepliwości krwi i być wykorzystana w profilaktyce u pacjentów zagrożonych udarami i atakami serca."
Link do: Rutyna: działanie i skutki uboczne. Leki i suplementy z rutyną
dżoasia
Tylko tak jak pisalam wczesniej - nie mam mozgu to moze mnie nie sluchajcie nam mama zawsze rutinoscorbin dawala jak sie nam krew z nosa puszczala wiec stad moje skojarzenie...nie wiem bo juz sie doczytalam ze nawet rozrzedza a jesli to ma byc probleme to bierzes ASS 100 i sie wyrowna. Zreszta ukrwienie macicy to najmniejszy problem ,przy tym milione innych rzeczy ktora musza w tym momencie zafunkcjonowac Asiu nie wiem chociaz twoje myslenie ma glebszy sens
Boję sie ze jak wezmę kredyt i podejdę to znowu cos nie wyjdzie już taka zdazona się czujeDla mnie to jest straszne,ze za dziecko trzeba placic...a to jedna z podstawowych potrzeb czlowieka.Posiadanie dzieci
dżoasia
O matko to wy tak oszczednie ja od pierwszej wizyty w klinice do dzisiaj czyli 2 transfer, ze wszemi lekami i badaniami wybulilam 23tys... oczywiscie ciule nie powiedzieli ze mozna se pakiet wykupic a zanim sie zorientowalismy zeby wypytac (bo mialam nadzieje ze przy ktorejs wizycie ktos powie - nastepnym razem przyniescie kase na procedure) to juz czesc rzeczy mielismy oplaconeA moge zapytać ile wzięłaś ? My teraz wydaliśmy ponad 8 tyś nie wiem czy brac chyba sis zdecyduje ale nie wiem ile bo za każde dobranie sie płaci
annemarie
krew sie leje jak naczynka sa za kruche i pekaja,rutinoscorbin je uszczelnia i wzmacnialogika w tym jestTylko tak jak pisalam wczesniej - nie mam mozgu to moze mnie nie sluchajcie nam mama zawsze rutinoscorbin dawala jak sie nam krew z nosa puszczala wiec stad moje skojarzenie...
reklama
I starczyło Ci na wszystko na leki po transferze10tysięcy
07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
Podziel się: