reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Też finansuje z bieżącego życia i mi już 20 tys wyszło a tu jeszcze 10 tys za badanie zarodków. Wszystkie pieniądze odkladamy. nie ma zakupów typu a fajna kurtka czy torebka. samochody też są do robienia to tylko tak z grubsza albo trochę teraz a za miesiąc znowu coś. wakacji nie było ale co zrobić.

I dlatego wiem ,ze nic nie wiem:D:D:D
"Oprócz walki z wolnymi rodnikami rutyna istotnie zmniejsza toksyczne działanie utlenionego cholesterolu, co powoduje obniżenie ryzyka chorób serca i miażdżycy. Według ostatnich badań rutyna może zapobiegać nadmiernej krzepliwości krwi i być wykorzystana w profilaktyce u pacjentów zagrożonych udarami i atakami serca."

Link do: Rutyna: działanie i skutki uboczne. Leki i suplementy z rutyną

nie wiem:D bo juz sie doczytalam ze nawet rozrzedza:D a jesli to ma byc probleme to bierzes ASS 100 i sie wyrowna. Zreszta ukrwienie macicy to najmniejszy problem ,przy tym milione innych rzeczy ktora musza w tym momencie zafunkcjonowac;) Asiu nie wiem chociaz twoje myslenie ma glebszy sens:)
Tylko tak jak pisalam wczesniej - nie mam mozgu to moze mnie nie sluchajcie:) nam mama zawsze rutinoscorbin dawala jak sie nam krew z nosa puszczala wiec stad moje skojarzenie...

A moge zapytać ile wzięłaś ? My teraz wydaliśmy ponad 8 tyś nie wiem czy brac chyba sis zdecyduje ale nie wiem ile bo za każde dobranie sie płaci
O matko to wy tak oszczednie:) ja od pierwszej wizyty w klinice do dzisiaj czyli 2 transfer, ze wszemi lekami i badaniami wybulilam 23tys... oczywiscie ciule nie powiedzieli ze mozna se pakiet wykupic a zanim sie zorientowalismy zeby wypytac (bo mialam nadzieje ze przy ktorejs wizycie ktos powie - nastepnym razem przyniescie kase na procedure) to juz czesc rzeczy mielismy oplacone

reklama
Do góry