reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
masz pco czy pcos? czy obydwie przyjemnosci?

bo napisalas ze zaden lekarz tego nigdy nie powiedzial,a ktorys cos wspomnial na policystyczne jajniki. Bladze we mgle ;);););)

Annemarie przy Tobie można się wiele dowiedzieć. Nie wiedziałam, że jest różnica. Na następnej wizycie spytam czy mam pcos czy jakieś cysty na jajnikach :sorry2:

Witajcie dziewczyny!
Wy tutaj jesteście mądre głowy i proszę żebyście mi doradziły. ...
W czwartek jestem umówiona na crio, ale dopadło mnie paskudne przeziębienie, ból gardła, katar, osłabienie.
Czy według Was podchodzić do crio? ??

sa dwie szkoly jazdy,jedni lekarze mowia ze jak najbardziej bo wtedy organizm walczy z infekcja a nie z zarodkiem i skupia sie nie na nowym domowniku ,druga mowi zeby sie najpierw wychorowac i potem startowac ,bo kazda choroba jest obciazeniem dla organizmu i organizm bedzie sie bronil przed przyjeciem zarodka. Na pewno nie robi sie transferu jak sie ma goraczke ,bo to juz jest mogila totalna;)
A wogole to masz jeszcze 4 dni zeby sie wylezec i wychorowac.Kladz sie do lozka ,lez i pachnij ,a twoj pan niech wokol ciebie skacze.;)

Dziewczyny mam jakiegoś doła tak mnie ten jajnik czy co to jest boli masakra jakaś chciałabym podejść w październiku ale jest problem nie mam kasy i muszę czekać to jest najgorsze bardzo bym chciała ale nie mam za co nie wiem czy wziąć kredyt czy któraś z Was brała nie wiem co mam robić ;( ***** żeby tak człowiek musiał cierpięc

Testosteron mialam dwukrotnie przekroczony...musiałam zbijać, obciążenia glukozą nie robiłam i nigdy nie miałam usg w początkowych dniach cyklu. Wiec trudno określić☺.
Ale czytałam że najlepszym lekarstwem na pcos jest właśnie odchudzenie się. Co akurat jest trudne bo pcos napędza kg. A kg napedzają pcos.
Aktywnosc fizyczna jest w tym przypadku jednym z najlepszych lekarstw na to gowno. Przekonalam sie na wlasnej skorze:)

Dziewczyny mam jakiegoś doła tak mnie ten jajnik czy co to jest boli masakra jakaś chciałabym podejść w październiku ale jest problem nie mam kasy i muszę czekać to jest najgorsze bardzo bym chciała ale nie mam za co nie wiem czy wziąć kredyt czy któraś z Was brała nie wiem co mam robić ;( ***** żeby tak człowiek musiał cierpięc
Ja na szczescie jeszcze nie musialam brac kredytu ale im wiecej kasy na to potrzebujesz tym wiecej - nie wiadomo skad jestes w stanie na to zaoszczedzic... zadziwiajace jest bez czego czlowiek moze wyzyc, jak ma w zyciu taki cel...

reklama
My braliśmy kredyt i nie żałuję [emoji6]

07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu

Do góry