reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

dżoasia

Jakie to musi być pyszne :) teraz tylko dziewczynki zaciazymy i będziemy mistrzyniami w kuchni :) mi brakuje pomysłów np na obiady ale inne niż schabowy czy mięsa w sosie. lubię się bawić ale jakoś tak wizji brakuje....
Ja kupilam kiedys ksuazki Ani Starmach. Ma tez bloga czy strone internetowa i tam sa jej przepisy. Sa proste i pyszne. Ja uwielbiam gotować i piec

reklama
Ehh... a ja mam :( w pco jeszcze podobno moga byc problemy z tarczyca i wlasciwie to jest chyba jedyny organ dobrze u mnie funkcjonujacy (jeszcze:p).poza tym umnie wsie objawy jak w artykule
Kochana a na jakim.poziomie masz tsh? Pamietam ze w macierzynstwie na to nie zwracalu uwagi. Mialam tsh ponad 3 i zadnych lekow mi nie dali

Ja ok 1,9 ale ft3,ft4 ,anty -tpo i anty-tg tez ok wiec mireczek powiedzial ze nie bedziemy kombinowac
A wgl juz tokiedys pisalam ale moja bralota przy pietwszej ciazy miala tsh 26:szok::szok::szok: i zaszla naturalnie, potem to leczyla, zeby zejsc do ok 1 wlasnie, a po ciazy odpuscila i czasem brala leki, czasem nie a w druga ciaze jak zaszla to tez na poczaku miala ponad 7... i badz tu madra:nerd:

Ehh... a ja mam :( w pco jeszcze podobno moga byc problemy z tarczyca i wlasciwie to jest chyba jedyny organ dobrze u mnie funkcjonujacy (jeszcze:p).poza tym umnie wsie objawy jak w artykule

masz pco czy pcos? czy obydwie przyjemnosci?

bo napisalas ze zaden lekarz tego nigdy nie powiedzial,a ktorys cos wspomnial na policystyczne jajniki. Bladze we mgle ;);););)

masz pco czy pcos? czy obydwie przyjemnosci?

bo napisalas ze zaden lekarz tego nigdy nie powiedzial,a ktorys cos wspomnial na policystyczne jajniki. Bladze we mgle ;);););)
Pcos. Nie pisalam ze zaden lekarz tego nie stwierdzil... wrecz przeciwnie, kazdy to stwierdza i juz w wieku 18 lat mialam postawiona ta diagnoze... tylko ta p. Doktor nie uswiadomila nastolatki z glowa w chmurach ze to trzeba leczyc cale zycie i ze to choroba nieuleczalna... po poltorej roku antykow i spironolaktonu stwierdzila ze "taka mam budowe jajnikow" - a tak naprawde wsie objawy sie u mnie po tym nasilily... a skoro "taka mam budowe jaknikow" i leczenie mi nie pomoglo to stwierdzilam, ze po co chodzic do lekarza i lykac darmo jskies prochy...
A ze ktorys lekarz cos wspomnial o pco to ktoras inna dziolcha napisala dzisiaj ale nie pamietam, ktora:)

reklama
Pcos. Nie pisalam ze zaden lekarz tego nie stwierdzil... wrecz przeciwnie, kazdy to stwierdza i juz w wieku 18 lat mialam postawiona ta diagnoze... tylko ta p. Doktor nie uswiadomila nastolatki z glowa w chmurach ze to trzeba leczyc cale zycie i ze to choroba nieuleczalna... po poltorej roku antykow i spironolaktonu stwierdzila ze "taka mam budowe jajnikow" - a tak naprawde wsie objawy sie u mnie po tym nasilily... a skoro "taka mam budowe jaknikow" i leczenie mi nie pomoglo to stwierdzilam, ze po co chodzic do lekarza i lykac darmo jskies prochy...
A ze ktorys lekarz cos wspomnial o pco to ktoras inna dziolcha napisala dzisiaj ale nie pamietam, ktora:)

Aaaaa,wybacz porzchanilam posty,to Iskra pisala:sorry2::sorry2::sorry2:

Do góry