reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

dżoasia

Jakie to musi być pyszne :) teraz tylko dziewczynki zaciazymy i będziemy mistrzyniami w kuchni :) mi brakuje pomysłów np na obiady ale inne niż schabowy czy mięsa w sosie. lubię się bawić ale jakoś tak wizji brakuje....
Ja kupilam kiedys ksuazki Ani Starmach. Ma tez bloga czy strone internetowa i tam sa jej przepisy. Sa proste i pyszne. Ja uwielbiam gotować i piec

reklama
Ehh... a ja mam :( w pco jeszcze podobno moga byc problemy z tarczyca i wlasciwie to jest chyba jedyny organ dobrze u mnie funkcjonujacy (jeszcze:p).poza tym umnie wsie objawy jak w artykule
Kochana a na jakim.poziomie masz tsh? Pamietam ze w macierzynstwie na to nie zwracalu uwagi. Mialam tsh ponad 3 i zadnych lekow mi nie dali

Ja ok 1,9 ale ft3,ft4 ,anty -tpo i anty-tg tez ok wiec mireczek powiedzial ze nie bedziemy kombinowac
A wgl juz tokiedys pisalam ale moja bralota przy pietwszej ciazy miala tsh 26:szok::szok::szok: i zaszla naturalnie, potem to leczyla, zeby zejsc do ok 1 wlasnie, a po ciazy odpuscila i czasem brala leki, czasem nie a w druga ciaze jak zaszla to tez na poczaku miala ponad 7... i badz tu madra:nerd:

Ehh... a ja mam :( w pco jeszcze podobno moga byc problemy z tarczyca i wlasciwie to jest chyba jedyny organ dobrze u mnie funkcjonujacy (jeszcze:p).poza tym umnie wsie objawy jak w artykule

masz pco czy pcos? czy obydwie przyjemnosci?

bo napisalas ze zaden lekarz tego nigdy nie powiedzial,a ktorys cos wspomnial na policystyczne jajniki. Bladze we mgle ;);););)

masz pco czy pcos? czy obydwie przyjemnosci?

bo napisalas ze zaden lekarz tego nigdy nie powiedzial,a ktorys cos wspomnial na policystyczne jajniki. Bladze we mgle ;);););)
Pcos. Nie pisalam ze zaden lekarz tego nie stwierdzil... wrecz przeciwnie, kazdy to stwierdza i juz w wieku 18 lat mialam postawiona ta diagnoze... tylko ta p. Doktor nie uswiadomila nastolatki z glowa w chmurach ze to trzeba leczyc cale zycie i ze to choroba nieuleczalna... po poltorej roku antykow i spironolaktonu stwierdzila ze "taka mam budowe jajnikow" - a tak naprawde wsie objawy sie u mnie po tym nasilily... a skoro "taka mam budowe jaknikow" i leczenie mi nie pomoglo to stwierdzilam, ze po co chodzic do lekarza i lykac darmo jskies prochy...
A ze ktorys lekarz cos wspomnial o pco to ktoras inna dziolcha napisala dzisiaj ale nie pamietam, ktora:)

reklama
Pcos. Nie pisalam ze zaden lekarz tego nie stwierdzil... wrecz przeciwnie, kazdy to stwierdza i juz w wieku 18 lat mialam postawiona ta diagnoze... tylko ta p. Doktor nie uswiadomila nastolatki z glowa w chmurach ze to trzeba leczyc cale zycie i ze to choroba nieuleczalna... po poltorej roku antykow i spironolaktonu stwierdzila ze "taka mam budowe jajnikow" - a tak naprawde wsie objawy sie u mnie po tym nasilily... a skoro "taka mam budowe jaknikow" i leczenie mi nie pomoglo to stwierdzilam, ze po co chodzic do lekarza i lykac darmo jskies prochy...
A ze ktorys lekarz cos wspomnial o pco to ktoras inna dziolcha napisala dzisiaj ale nie pamietam, ktora:)

Aaaaa,wybacz porzchanilam posty,to Iskra pisala:sorry2::sorry2::sorry2:

Do góry