reklama
gooossia17
Fanka BB :)
A ona nie miała mieć teraz monitorowanego cyklu?Ja nie wiem i sama sie o nia martwie. Ale moze gdzies pojechała na wczasy odreagowac ten caly stres.
misis188
Teraz miala jeździć do kliniki co jakis czas ppaewno na monitoring zeby lekarz zadecydowal czy transfer na cyklu naturalnym czy sztucznym a w nastepnym cyklu miała miec transferA ona nie miała mieć teraz monitorowanego cyklu?
dżoasia
Te plastry to estradiol co sie wchlania przez skore. A TY JAKIE CUKIERKI BIERZESZ NA IMPLANTACJE???????? Czemu ja nic o tym nie wiedzialam????A co to za plastry system 50 fertiformula?? Jakie cuda mają zdziałać ?
Ja biorę te cukierki zwiększające szanse implantacji zarodka .
misis188
Moze chodzi o te fertiformuka ktore sa dostepne w gyncentrumTe plastry to estradiol co sie wchlania przez skore. A TY JAKIE CUKIERKI BIERZESZ NA IMPLANTACJE???????? Czemu ja nic o tym nie wiedzialam????
tamiza
Dokładnie o teMoze chodzi o te fertiformuka ktore sa dostepne w gyncentrum
To ja już wit D mam przesyt .Mysle ze na endometroum.sa. i one sie nazywaja systen 50. Fertiformula to suplement m.in z duza dawka wit d
No bo właśnie to są cukierki i mało co wierzę w ich magiczną moc . bo niby czemu są dostępne tylko w Gyncentrum? Zobaczymy czy się opłacało w nie inwestowaćTe plastry to estradiol co sie wchlania przez skore. A TY JAKIE CUKIERKI BIERZESZ NA IMPLANTACJE???????? Czemu ja nic o tym nie wiedzialam????
@misis188 @dżoasia więc jak to z tymi plastrami? Wit D czy estradiol ??
dżoasia
Plastry to estradiol, a fertiformula to ten suplement z wit d
dżoasia
Pustka bo sie nie wpisala paskuda... Kciuki za transfer..... !!!Dzisiaj pustka w kalendarzu więc nie wrzucam
Mimo deszczowej pogody życzę Wam wszystkim udanego dnia
reklama
dżoasia
A dostepne w gyncentrum bo producent z Katowic
Podziel się: