reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Moja teściowa tak miała że nie mogła donosić dziewczynek (3 poronienia) a ma 3 zdrowych synów...

A teraz pytanie .. nie mogę wytrzymać już tego że czuje się jak na miesiączke..boli mnie brzuch i w ogóle oczywiście uczucie jakbym zaraz miała dostac... czy moge zazyc 2tabletki Ibuprom sprint caps? Bo tylko to mi od zawsze pomaga... nie wiem czy wplywa to na przebieg zabiegu przypominam że punkcja prawdopodobnie we wtorek
Ibupromu nie można. Ibuprofen jest wysoce niewskazany przed ciążą i wręcz zakazany w czasie ciąży.

Jak musisz to może jakiś apap??

reklama
Haha dziewczyny dowcip na dobranoc!
Przygotowuję sobie leki do łyknięcia i jak co dzień se narzekam, że to zestaw emerytów i rencistów... Wyciskam se żółtą nospe, niebieski estrofem, różowe relanium, białego dupka, przezroczysto-zółtą wit.D itp a mój tak patrzy i mówi "Skubnij tęczy - skittels!" Cycki mi jebły o podłogę! :D
Hehe dobry jest :D :D

Ja sie zbieram:) może z wami zostanę:) Miłego dzionka:) Chwycę kropka i nie puszczę go na 9 m-cy. A wczoraj na noc wypiłam sobie winko, łykłam relanium i spało się cudownie. Się zastanawiam czy se teraz lampki nie golnąć ale nie będę przeginać.
Buziole :***********
Trzymam kciuki !! Mocno mocno mocno!!:-D

QUOTE="misis188, post: 15600260, member: 166183"]Ja sie zbieram:) może z wami zostanę:) Miłego dzionka:) Chwycę kropka i nie puszczę go na 9 m-cy. A wczoraj na noc wypiłam sobie winko, łykłam relanium i spało się cudownie. Się zastanawiam czy se teraz lampki nie golnąć ale nie będę przeginać.
Buziole :***********[/QUOTE]
Powodzenia :D Przytul i już nie wypuszczaj:)

No fertiformula to ja biorę :errr: I to właśnie na niej piszą że ułatwia implantacje
A te plastry to chyba na receptę są ?:eek:
No to misis tez bierze ferti:) a te plastry systen na pewno sa na recepte. Ja mam oesclim i to tez estradiol i naklejam 1 co 4 doby i tez byly na recepte (jak estrofem). Moze chodzi o to samo co z progesteronem - ze w roznych postaciach daje lepszy efekt, ale tego juz nie wiem na 100% :)

Moja teściowa tak miała że nie mogła donosić dziewczynek (3 poronienia) a ma 3 zdrowych synów...

A teraz pytanie .. nie mogę wytrzymać już tego że czuje się jak na miesiączke..boli mnie brzuch i w ogóle oczywiście uczucie jakbym zaraz miała dostac... czy moge zazyc 2tabletki Ibuprom sprint caps? Bo tylko to mi od zawsze pomaga... nie wiem czy wplywa to na przebieg zabiegu przypominam że punkcja prawdopodobnie we wtorek
Wez paracetamol, apap albo nospe, jak zwykla nie pomaga to wez max. Od ibuprofenu trzymaj sie z daleka!:)
Ewentualnie jeszcze duza dawka magnezu dziala rozkurczowo to jak masz np magneB6 albo jakis inny dobry magnez to lyknij dodatkowo ze 2 tabl

reklama
Do góry