reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Czy brała któraś z was Monural na bakterie w moczu będąc już w ciąży? Bo Lekarz mi zalecił ale wyczytałam że to dość silny lek i się boję zarzyc

reklama
A ja dziś się zapisywałam do hematologa, jak nic muszę jechać do Gdańska. Eh... u mnie problem, bo nikt nie chce mi przepisać neopariunu. Jakoś lekarze się boją, a i nie każdy może, albo mój gin... nie ma chyba podpisanej umowy z NFZ wrrr.
Hematolog bez problemu wystawi recepte. I popros o zaswiadczenie do lekarza prowadzacego i rodzinnego ze musisz brac wowczas nawet rodzinny bedzie mogl ci wypisac na ryczalt

Poczytaj cos albo se pograj:) ja z ta torbiela normalnie chodzilam do pracy, dzwigalam, jezdzilam na rowerze i spoczko sie wchlonela, wie jesli ty masz zamiar lezec to tym bardziej git:) a ja no coz... z 32 godz po transferze ok 20 przespalam haha :) a poza tym brzuch boli okresowo wiec sie faszeruje nospa ale niewiele pomaga wiec tez staram sie lezec. Jutro musze jakies pranie zapodac i moze spacerek jakis zalicze:)
No to skoro coś się dzieje to jest dobrze :) trzymam mocno kciuki żeby Ci się udało :)

reklama
Do góry