reklama
Agnieś191
Fanka BB :)
Nie tyle bolesne co mi zawsze zostawały siniaczki.Bolesne?
Sylvia00
Yhym.... Mam nadzieję że szybko znikały.Nie tyle bolesne co mi zawsze zostawały siniaczki.
A czy każda z dziewczyn na te zastrzyki?
dżoasia
Musisz miec chyba jakies wskazania lub moze to zalezy od kliniki??? Ja takich nie mamYhym.... Mam nadzieję że szybko znikały.
A czy każda z dziewczyn na te zastrzyki?
dżoasia
Agnies jak sie dzis czujecie???Nie tyle bolesne co mi zawsze zostawały siniaczki.
dżoasia
Skoro wie ze jestes w ciazy i zalecil... pewnie wie co robi... ewentualnie skonsultuj i innym?Czy brała któraś z was Monural na bakterie w moczu będąc już w ciąży? Bo Lekarz mi zalecił ale wyczytałam że to dość silny lek i się boję zarzyc
gosia321
Hematolog bez problemu wystawi recepte. I popros o zaswiadczenie do lekarza prowadzacego i rodzinnego ze musisz brac wowczas nawet rodzinny bedzie mogl ci wypisac na ryczaltA ja dziś się zapisywałam do hematologa, jak nic muszę jechać do Gdańska. Eh... u mnie problem, bo nikt nie chce mi przepisać neopariunu. Jakoś lekarze się boją, a i nie każdy może, albo mój gin... nie ma chyba podpisanej umowy z NFZ wrrr.
gosia321
Wow to zaszalalas gratulacjemam!!! 992,92 !!! nie wierze, jestem przeszczesliwa.
aniaAsia222
No to skoro coś się dzieje to jest dobrze trzymam mocno kciuki żeby Ci się udałoPoczytaj cos albo se pograj ja z ta torbiela normalnie chodzilam do pracy, dzwigalam, jezdzilam na rowerze i spoczko sie wchlonela, wie jesli ty masz zamiar lezec to tym bardziej git a ja no coz... z 32 godz po transferze ok 20 przespalam haha a poza tym brzuch boli okresowo wiec sie faszeruje nospa ale niewiele pomaga wiec tez staram sie lezec. Jutro musze jakies pranie zapodac i moze spacerek jakis zalicze
reklama
aniaAsia222
Ja nie mam cierpliwości do takich robótek a jak ty się trzymasz ?Możesz... zacząć na drutach robić, albo na szydełku Ja się dziś z moim szydełkiem (i kocykiem dla Żywii) przeprosiłam, bo już go skończyłam 2 razy, ale się pomyliłam w międzyczasie i prułam
Podziel się: